Zo puur, zo klein en zo bijzonder!

 

Informatie newbornfotografie

enter
** Een newbornreportage is alleen te boeken in combinatie met een geboortereportage. Ik bied die niet los aan **

 

Kort samengevat:

Wat?
Een fotoshoot van jouw pasgeboren baby tussen de 5 en 15 dagen oud ♥

Waar?
In mijn verwarmde daglichtstudio te Vlissingen.

Duur?
2 tot 3 uur.

Stijl?
Puur, stijlvol en zonder poespas.

Wij gloeien van trots als ouders van Saar, zijn superblij met het resultaat van de shoot, maar vooral ook met de zorg en aandacht die je had voor Saar: top!!!

- Mirjam & Menno

Het beste moment voor een newbornreportage is tussen dag 5 en 15 na de geboorte, omdat je kindje dan nog goed slaapt en in allerlei poses gelegd kan worden. De sessie vindt plaats in mijn verwarmde daglichtstudio in Vlissingen. Misschien jullie eerst uitstapje samen! In de studio heb ik perfect licht en alles bij de hand om voor onvergetelijk foto’s te zorgen! Natuurlijk is er een comfortabele stoel voor mama en alles aanwezig om het voor jouw kindje zo aangenaam mogelijk te maken!

Tussen de 5 en 15 dagen oud is jouw kindje  het kleinst en het meest puur. Ze hebben nog geen last van pukkeltjes en het is de periode waarin ze veel slapen. Er is niks mooier en rustgevender dan een slapende baby!  Baby’s zijn prachtig van zichzelf en dat zie je terug in mijn stijl foto’s. Ik hou van eenvoud met als middelpunt de baby. Ik werk niet met mandjes en andere zogenaamde props. Jouw kindje is mooi en puur zoals hij of zij is!

Deze vorm van fotografie kost wat meer tijd. Ze zijn niet gewend dat er iemand is die ze in verschillende posities legt en de meeste kindjes houden er niet van om bloot te liggen. Bovendien doen we alles op het tempo van het kindje. Dat betekent dat er tussendoor eens een luier verschoond wordt, dat er tijd is voor een voeding en dat we soms wachten tot je kindje weer op zijn of haar gemak is. Voor een newbornreportage trek ik 2 tot 3 uur uit.

Extra informatie: