Testimonials

Testimonial schrijven
Default Avatar75
Maarten - vader van Zoë
test

Bedankt voor je aanwezigheid en stille steun. Ik vind de tekst pakkend en de foto’s zijn precies zoals ik van tevoren had gehoopt. Voor mij een tastbare herinnering voor later.

4 sterren
Geboortereportage  – Totaal geen spijt!
Wat zijn wij blij dat we gekozen hebben voor de geboortefotografie. We hebben niet eens in de gaten gehad dat Marry aanwezig was tijdens de bevalling, natuurijk was ze wel aanwezig, maar niet echt opvallend of druk. De klik was er eigenlijk meteen al tijdens het kennismakingsgesprek. Een enthousiaste, vrolijke, leuke spontane fotografe, die ons ook tijdens de geboorte wat tips en tricks heeft gegeven (mede door haar “ervaring” met verloskunde) toen we na de geboorte de foto’s ontvingen kreeg ik echt weer de tranen in mijn ogen. Ik heb een zware zwangerschap achter de rug. Terugkijkend totaal geen spijt om dit te doen. we hebben nu een hele mooie herinnering aan de geboorte. We kunnen het iedereen aanraden

Nogmaals hartelijk dank Marry voor de prachtige geboorte reportage van onze dochter Izàrra.
Jessica en Wim –  Oost-Souburg – Geboortefotografie 

4 sterren
Geboortereportage  – Super, mega, ultra bedankt!
Wat ben ik blij dat ik André heb weten te overtuigen (lees: hij had geen andere keus) om de vers van de pers foto’s te laten maken! Na vele foto’s voorbij te hebben zien komen op facebook die Marry gemaakt had, wist ik gelijk zeker “Dat wil ik ook!”. Jammer genoeg was André nog niet overtuigd, zelfs na het gesprek met Marry niet (en ik werd alleen maar enthousiaster). Gelukkig stemde hij toch toe (nogmaals: hij moest wel). En gelukkig maar! Want wat hebben we prachtige foto’s gekregen zeg!

Ook André is er heel erg blij mee. Want “Wie heeft er nou zulke foto’s?! Super gaaf!”.

Bij heel wat foto’s weet ‘ie niet eens meer dat Marry er bij stond. En dat was juist waar hij bang voor was. Dat dat moment dat je voor het eerst met z’n drietjes bent word verstoord door een “vreemde” die overal steeds bij is. Nou we hebben nauwelijks gemerkt dat ze er was. Wat een topper die Marry! Lieve Marry, super, mega, ultra bedankt! We zijn er super blij mee!
Carola –  Oost-Souburg – Geboortefotografie “Vers-van-de-Pers”

4 sterren
Geboortereportage  – Bevoorrecht.
Beste Marry, ik voel me een bevoorrecht mens dat ik in twee jaar tijd twee keer mama mocht worden van een prachtig jongetje. De twee mooiste dagen uit mijn leven.  En hoe geweldig is het dan dat ik van beide knullen foto’s heb vanaf de eerste minuut nadat ze geboren zijn! En niet zomaar foto’s maar foto’s van jouw hand. Hoe jij alles mooi in beeld weet te brengen, van de eerste blik tot de navelstreng en van de placenta tot de voetjes en knuistjes is echt een talent. Je voelt dat je jouw werk met liefde doet en dat zie je terug in de foto’s.  Lieve Marry, dank je wel dat jij de mooiste herinneringen van mijn leven van prachtig beeld hebt voorzien.
Tamara –  Vlissingen – Geboortefotografie “Vers-van-de-Pers”

4 sterren
Geboortereportage  – We zullen je nooit vergeten!
Lieve Marry, de zwangerschap en geboorte van Measen is naast een intens mooie periode ook een moeilijke periode voor ons gezin geweest. Dit kindje is zo gewenst in ons gezin, maar de angst hoe dit zou aflopen was even groot aanwezig. We zijn je ontzettend dankbaar dat je bij de geboorte van Measen bent geweest. Je aanwezigheid was nauwelijks merkbaar maar voor ons zo waardevol! De prachtige foto’s en het geboorteverhaal hebben ons geholpen naast de heftige emoties iets veel mooiers te blijven onthouden. We zien hoe goed er is samengewerkt om ons een zo goed mogelijke start te geven. We zien de intense betrokkenheid van de mensen die erbij zijn geweest. En vooral de liefde in ons gezin waar we Measen bij mogen hebben!  We zullen je nooit meer vergeten!
Vincent en Mirjam- Heerlen –  Geboortefotografie 

NTER

4 sterren

Geboortereportage  – Het is zo fijn om haar aanwezigheid en steun om je heen te hebben!
Mijn wens om thuis in het bevalbad ons eerste kindje te krijgen was heel groot. Het werd wel erg spannend of het door kon gaan omdat ik de 42 weken zwangerschap naderde. Door middel van appjes hield ik Marry op de hoogte en ook toen al leefde ze enorm met ons mee! Gelukkig braken met 41 weken en 5 dagen mijn vliezen en mocht ik thuis gaan bevallen. Helaas vorderde de ontsluiting niet en moest ik alsnog naar het ziekenhuis. Na een lange nacht en dag werd onze zoon Boaz geboren. Al die tijd (20 uur!) is Marry bij ons geweest, het is zo fijn om haar aanwezigheid en steun om je heen te hebben! Toen we achteraf het geboorteverhaal lazen en de foto’s zagen biggelde de tranen over onze wangen, wat kan ze de emoties tijdens de bevalling prachtig vastleggen! Het fotoboek is momenteel in de maak, een mooie manier om deze bijzondere gebeurtenis te bewaren.
We zijn zo blij dat Marry erbij was dat ik wel kan blijven schrijven 😉 in het kort; Marry bedankt voor alles!
Jeroen en Marjolein – Oud-Beijerland –  Geboortefotografie 

R

4 sterren
Geboortereportage  – Onschatbare waarde
Marry, wat zijn we blij dat jij erbij was tijdens de geboorte van onze Fien! Omdat de bevalling zo snel ging (en voor ons toch nog onverwachts kwam, ondanks een zwangerschap van bijna 40 weken) is het fijn dat jij alles hebt vastgelegd. Harold en ik konden ons zo volledig concentreren op wat er gebeurde en we hebben allebei nauwelijks gemerkt dat je er was, totdat Fien geboren werd. Naast het maken van de prachtige foto’s heb je ook nog tijd gevonden om oma en Mees op de hoogte te houden van de vorderingen en je hebt zelfs geholpen met het verschonen van ons bed. Enorm bedankt! De foto’s zijn van onschatbare waarde voor ons, zo mooi om alles keer op keer terug te kijken! En volgende keer, als er een volgende keer komt, zorgen we dat we beter zijn voorbereid! In elk geval geen verhuizing of verbouwing meer aan het einde van de zwangerschap 😉
Marlous en Harold – Middelburg –  Geboortefotografie 

4 sterren
Geboortereportage en newbornreportage  – Meest prachtige momenten haarscherp vastgelegd
Nadat we op internet zijn gaan zoeken naar een newbornfotograaf, kwamen we per toeval op je site terecht. Meteen waren we weg van de manier waarop je newborns vastlegt: zonder al te veel poespas, maar puur en natuurlijk, zo wonderschoon als pasgeboren kindjes zijn. Toen vernamen we op je site dat je ook geboortes vastlegt, voor ons een volledig nieuw fenomeen! Enigszins sceptisch (wil je wel een fotograaf bij je bevalling?!) maar ook wel nieuwsgierig naar wat dat precies is hebben we met je kennisgemaakt en vervolgens besloten om ook de geboorte te laten vastleggen. Want wederom waren de prachtige foto’s die op je website te zien zijn doorslaggevend geweest voor onze keuze. Tijdens de bevalling ben je op een heel prettige en ontspannen manier aanwezig geweest. Ondanks je aanwezigheid op de achtergrond heb je de meest prachtige momenten haarscherp kunnen vastleggen. We zijn dan ook erg dankbaar dat we je ‘gevonden’ hebben en dat we deze foto’s hebben als blijvende herinnering. De newbornshoot was een hele uitdaging om een gezin van 5 (waarvan 3 kinderen onder 3jr) op een mooie manier vast te leggen. Ook met deze reportage zijn we erg blij. Mede door je professionaliteit en geduld voor onze kinderen is het een mooi geheel geworden.
Marry, nogmaals heel hartelijk dank voor je prachtige werk en tot ziens!
Hanne en Marcel – Wouwse Plantage –  Geboortefotografie en Newbornfotografie LIFESTYLE

4 sterren
Zwangerschapsreportage, geboortereportage en newbornreportage  – Fantastisch verwoord!
Toen wij ontdekten dat ik zwanger was (na 2,5 jaar proberen) waren we door het dolle en wilden we ten volste van alles genieten en alles bewust meemaken. De zwangerschap., de bevalling en de kraamweken zijn zo bijzonder, wij wilden hier geen moment van vergeten. Wat is er beter om blijvende herinneringen te creëren dan foto’s en geschreven tekst? Via vrienden hadden wij het werk van Marry gezien en wij waren erg onder de indruk. Dus onze beslissing was al snel genomen. We hadden geen beter besluit kunnen nemen! Ik had niemand anders liever bij me in de buurt gehad tijdens deze fantastische periode! Marry is betrokken, neemt alle tijd voor je, luistert goed naar je wensen, is ontzettend getalenteerd en creatief en de liefste fotografe die ik ooit heb leren kennen. Zij heeft onze voorgeschiedenis fantastisch op papier gezet en de bevalling die een ware roller coaster was heeft zij fantastisch verwoord! Ondanks dat Marry net te laat aanwezig was, heeft ze de essentie toch prachtig weergegeven. Niet alleen wij, maar ook iedereen in onze omgeving is onder de indruk van het resultaat, de foto’s en het blog. Nog dagelijks lees ik even het verhaal en bekijk ik de foto’s om alles te laten bezinken. Nog elke keer ben ik tot tranen geroerd. Marry ontzettend bedankt, we zullen nog vaak aan je denken en gaan nu al vast sparen voor als er ooit nog een tweede mag komen!!!
Tjerk en Sabine – Delft – Zwangerschapsfotografie, Geboortefotografie en Newbornfotografie PURE

4 sterren
Geboortereportage en newbornreportage  – Smaakvol en vol emotie
Het mooiste moment van ons leven tot nu toe op een prachtige manier vastgelegd. Wij zijn ongelofelijk dankbaar dat we deze foto’s hebben. Daarnaast was ook Marry haar aanwezigheid een enorme aanwinst. Met de newborn foto’s moesten we veel geduld hebben, maar wat zijn ook deze foto’s prachtig. De foto’s zijn smaakvol en vol emotie. Om dat te kunnen vangen heb je echt talent nodig.
Yvonne en Paul – Oost-Souburg – Geboortefotografie en newbornfotografie 

4 sterren

Familiereportage en borstvoedingsreportage  – Het resultaat was verbluffend.
Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn man een fotoshoot cadeau. Ik wilde heel graag mooie familiefoto’s laten maken van ons gezin en ook graag wat borstvoedingsfoto’s van mij en mijn dochtertje. Ik had al veel prachtige foto’s van Marry voorbij zien komen op internet en besloot dat zij degene was die dit het mooiste zou kunnen vastleggen. Gelukkig was Marry ook meteen erg enthousiast toen ik haar vroeg! We wilden graag een shoot doen bij avondlicht en in een omgeving met gras, bomen, bos, strand en zee. Marry had meteen een goede spot in gedachten: Oostkapelle! Het was een heerlijke zomeravond en de sfeer bij kasteel Westhove toen we daar aankwamen was exact zoals we in gedachten hadden! Marry had twee molentjes meegenomen om de kinderen te vermaken, je merkt meteen dat ze veel ervaring heeft, want met een kind van 3 en een kind van 1,5 is het hard werken 😉 Ze haalde alles uit de kast om ons zo mooi mogelijk op de foto te krijgen en de aandacht van de kinderen er steeds weer bij te houden.  Het resultaat was verbluffend! De liefde, rust en het karakter stralen van de foto’s af, ze zijn echt fantastisch! Dit zijn WIJ! Dit is wat we graag wilden vastleggen!
We vinden het super dat je voor ons een uitzondering voor familiefotografie wilde maken, en ook graag de mooie borstvoedingsmomenten wilde vastleggen, deze zijn ons erg dierbaar.
Jessica – Vlissingen – Familiefotografie en borstvoedingsfotografie

4 sterren
Newbornreportage  – Super mooie foto’s!
Super mooie foto’s! Alles ging heel rustig met super veel geduld.
Chantal – Heinkenszand – Newbornfotografie

4 sterren
Newbornreportage en Babyreportage – Wij zijn Marry-fan! 🙂
Wat is Marry een geweldig goede professionele fotograaf! Schitterend resultaat, zeer lief persoon en goede service. Ze heeft echt een mooie eigen style. Ze weet precies te vertalen wat je als klant wenst. De newbornshoot van onze zoon Thijm is ons zeer dierbaar en dit zal ik iedereen aanraden te laten doen! Ook hebben wij een fotoshoot gedaan voor Thijm zijn eerste verjaardag. Prachtige foto’s wederom, wij zijn Marry-fan! 🙂
Liseth en Peter- Nieuwerkerk aan den IJssel – Newbornfotografie en Babyfototgrafie

4 sterren
Geboorte van Lilian – Whow en nog een keer WHOW!!!
Ik snap er echt niets van… ben er de hele tijd bij geweest en had totaal niet in de gaten dat je van al die stappen, zulke mooi foto’s hebt kunnen maken. Ik zit al die tijd naar je MOOISTE reportage OOIT te kijken en heerlijk te genieten van je SUPER blog 🙂 Marry: BEDANKT… echt heel erg bedankt. Je laat het heel mooi zien, zeker voor Petra want die heeft helemaal niets meegekregen van dit alles, hoe mooi/spannend en emotioneel onze dag is verlopen.
Michael en Petra- Rotterdam – Geboortefotografie

4 sterren
Geboorte van Siemen – Fijn dat je erbij was
Allereerst natuurlijk ontzettend fijn dat je erbij was. Met name omdat de bevalling zo snel ging, is het fijn dat we er fantastisch mooie beelden van hebben. De foto’s zijn precies geworden waar ik op had gehoopt – net als de bevalling zelf trouwens. De foto’s zijn alleen nog mooier dan ik had verwacht. Daarnaast heb je niet alleen maar de bevalling vastgelegd. Je hebt mijn hand vastgehouden, je hebt geholpen om Siemen aan de borst te leggen. Speciale momenten die ik koester met heel mijn hart! Je bent een bijzonder mens.
Minke, Franc en Elin –Breda – Geboortefotografie

4 sterren
Geboorte Sofia – Dankbaar
Ik ben zoooo ontzettend dankbaar dat we jou mochten ontmoeten op de 9 maanden beurs en dat jij deze onbeschrijflijke uren hebt vastgelegd! Een cadeau, niet alleen voor Sofia en haar pappa en mamma maar voor nog zoveel anderen! Met haar komst heeft Sofia al zoveel licht en liefde in deze wereld gebracht en ze is nog geen drie dagen oud! Dat jij dat in beeld hebt gebracht is een nog een extra cadeau voor allen! Marry ik stroom over van liefde en leef op een roze wolk! Ik zou je nu in mijn armen willen nemen en je willen zeggen dat je prachtig werk hebt geleverd! In gedachten doe ik dat nu ook en hoop dat je iets van mijn dankbaarheid en warme gevoelens voor jou mag ervaren. HEEL hartelijk bedankt!
Carla [oma van Sofia] – Geleen – Geboortefotografie

4 sterren
Geboorte Lennox – Echt geweldig
Beste Marry, ik kan niet ophouden met naar de foto’s te kijken! En ik heb Lennox hier naast me liggen, dus dat zegt wel wat over het werk dat je hebt geleverd.Echt geweldig. Bedankt!
Tamara en Ad – Vlissingen – Geboortefotografie [Vers-van-de-Pers)

4 sterren
Geboorte Ferron – Geen woorden
Wow, hier zijn geen woorden voor maar we gaan het toch proberen. Wat een prachtige weergave van de bevalling. De bevalling gaat zo snel en echt in een roes voorbij. Op deze manier kunnen we alles herbeleven en dan met name de liefde en geluk en alle emotie die erbij komt kijken. Je weet op een prachtige manier de emotie op de gevoelige plaat vast te leggen, zo knap! En ook zo dierbaar, we zullen nog vaak naar deze prachtige foto’s kijken! Ook voor Ferron is het geweldig om later deze foto’s te bekijken. Verder was je ook tijdens de bevalling een geweldige steun, ook om ervoor te zorgen dat de toekomstige vader op de been bleef! Bedankt ook hiervoor! We kunnen het iedereen aanraden om jou in te huren als geboortefotograaf
Gwedonlyn en Peter – Oost-Souburg – Geboortefotografie

4 sterren
Geboorte Sofia – Dankbaar
Ik ben zoooo ontzettend dankbaar dat we jou mochten ontmoeten op de 9 maanden beurs en dat jij deze onbeschrijflijke uren hebt vastgelegd! Een cadeau, niet alleen voor Sofia en haar pappa en mamma maar voor nog zoveel anderen! Met haar komst heeft Sofia al zoveel licht en liefde in deze wereld gebracht en ze is nog geen drie dagen oud! Dat jij dat in beeld hebt gebracht is een nog een extra cadeau voor allen! Marry ik stroom over van liefde en leef op een roze wolk! Ik zou je nu in mijn armen willen nemen en je willen zeggen dat je prachtig werk hebt geleverd! In gedachten doe ik dat nu ook en hoop dat je iets van mijn dankbaarheid en warme gevoelens voor jou mag ervaren. HEEL hartelijk bedankt!
Carla [oma van Sofia] – Geleen – Geboortefotografie

4 sterren
Geboorte Lennox – Echt geweldig
Beste Marry, Kan niet ophouden met naar de foto’s te kijken! En ik heb Lennox hier naast me liggen, dus dat zegt wel wat over het werk dat je hebt geleverd.Echt geweldig. Bedankt!
Tamara en Ad – Vlissingen – Geboortefotografie [Vers-van-de-Pers)

4 sterren
Zwangerschapsreportage en newbornreportage Kyano – Voor geen goud willen missen
Ohhhhh wat prachtig!! Dit had ik voor geen goud willen missen. Nogmaals bedankt voor deze super herinnering, We zijn er zo blij mee! En super trots op onze zoon 🙂
Myrthe en Eric – Capelle aan den IJssel – Zwangerschapsfotografie en Newbornfotografie

4 sterren
Geboorte Isabel – Bijzonder mooi…
Op geen enkele andere manier zijn emoties zo goed gevangen in beelden. De ontlading, het geluk, de opluchting en het gevoel van overweldigende liefde beleven we nog een keer bij het terugkijken van de foto’s. We worden er stil van… Dat maakt deze fotoreportage zo geweldig waardevol. Voor ons, en later ook voor Isabel. Een mooiere manier om de start van een nieuw leven vast te leggen, bestaat niet!
Joost en Ilonka- Vlissingen – Geboortefotografie 

4 sterren
Geboorte Xavi- Goud waard
Wat onwijs gaaf de cd! Jan Willem en ik zijn er echt voor gaan zitten en ook hij vindt het geweldig. De foto’s zijn zo mooi gemaakt en het straalt zoveel liefde uit! Jan Willem, die eerst een beetje huiverig was dat er iemand aan het bed zou staan met een camera, is nu ook zo blij met het resultaat. Hij heeft geen seconde het gevoel gehad dat hij moest poseren en heeft alles zeer positief ervaren! Zo’n prachtige herinnering is echt goud waard. Dankjewel!
Jan Willem en Jantiene – Zierikzee – Geboortefotografie 

4 sterren
Geboorte Raisa – In 1 woord geweldig!
Marry, in 1 woord geweldig! Paul en ik zijn erg blij met de foto’s!! Het is allemaal zo heftig op het moment zelf, dat je toch bepaalde dingen ‘vergeet’. We beleven alles op deze manier weer opnieuw! Je hebt het erg goed gedaan en tijdens de bevalling hebben we helemaal niet doorgehad dat jij daar ook rondliep met je fototoestel. Ons heb je superblij gemaakt!!!
Tamara en Paul- Middelburg – Geboortefotografie [Vers-van-de-Pers)

4 sterren
Zwangerschapsreportage – Iedere cent meer dan waard!
Zwangerschapsfotografie”]Wat heb je een lieve blog geschreven “Harry”! 😉 En wat een mooie foto’s van ons gezinnetje, echt te gek. Voor iedereen die nog twijfelt: gewoon doen, want de foto’s van “Harry” zijn iedere cent meer dan waard! En voor wat betreft die echo foto: ik zal hem klaar zetten op mijn nachtkastje. 🙂 Tot snel @ de bevalling!!
Lotte, Bart en Stella – Rhoon – Zwangerschapsfotografie (en later geboortefotografie newbornfotografie)

4 sterren
Geboorte Hidde – Bewondering
Niet alleen heb je ontzettend mooie waardevolle foto’s geschoten maar ook ben een een zeer grote steun geweest voor mij. Masseren masseren, moed inspreken, masseren.. Het was alsof je mijn reddende engel was in een grote chaos. Martijn was ook een grote Steun voor mij maar gezien het allemaal niet zo voorspoedig ging, kon hij het niet alleen, en daar was jij. Ineens maakte mij de foto’s niks meer uit. Al zou er geen foto zijn, dit was het al dubbel en dik waard. Jullie loodsten mij er echt doorheen! Toen het eenmaal zover was pakte jij je camera en ging op in de ruimte. Niks heb ik gemerkt van het maken van de foto’s ( zo ook niet van de mensen die om mijn bed hebben gestaan) en heb het als heel waardevol ervaren dat je er was, om zo’n intens moment van blijdschap in ons en zijn nieuwe leven vast hebt weten te leggen! Het is een prachtig album geworden dat ik nog vaak inkijk en zo ook gerust met kraamvisite in werd gekeken. Met bewondering spreken ze over jouw werk!
Wendy en Martijn – Delft – Geboortefotografie

4 sterren
Zwangerschapsreportage en newbornreportage – Topwerk!
Wat zijn wij verschrikkelijk blij met de foto’s. Geweldig gewoon, topwerk!! Wij zijn meer dan tevreden met alle foto’s en de manier waarop jij je werk doet. De oma’s gaan het nog heel moeilijk krijgen om een mooie foto te kiezen voor boven de bank 😉
Anne en Richard – Middelburg – Newbornfotografie 

4 sterren
Geboorte Zoë – Tastbare herinnering
Maarten: Bedankt voor je aanwezigheid en stille steun. Ik vind de tekst pakkend en de foto’s zijn precies zoals ik van tevoren had gehoopt. Voor mij een tastbare herinnering voor later.
Renate: Vrijdag vond ik het al heel fijn dat je erbij was en niet alleen omdat je foto’s kwam maken, maar gewoon je aanwezigheid, maar nu ik het verhaal lees dat je erover hebt geschreven, ben ik daar zo blij mee. Dit is me echt heel dierbaar. Dit hoort ook bij het geven van een plaatsje. Heel erg bedankt
Maarten en Renate – Rotterdam – Geboortefotografie 

4 sterren
Geboorte Daan – Geweldige en bijzonder mooie geboortefoto’s
Wat zijn wij blij dat je erbij was! Nu hebben we door jou geweldige en bijzonder mooie geboortefoto’s van onze kleine Daan, maar op die dag was je er ook echt nog eens voor ons. Je steun, betrokkenheid en bemoediging deed ons goed! Bedankt voor je mooie woorden in je blog. Hierdoor hebben we onze “wachtdag” een plaatsje kunnen geven. We zullen je aanbevelen bij alle (toekomstige) zwangeren en wie weet vragen we je in de toekomst nog wel een keer!
Ilona en Maurice – Barendrecht – Geboortefotografie 

4 sterren
Newbornreportage Jamilla – Prachtig!
Wij vinden de foto’s prachtig! En we willen ze allemaal! Ze zijn allemaal zo mooi! Bedankt!
Leonie en Raven – Middelburg – Newbornfotografie