Hoi!

In de meivakantie trouwen onze lieve vrienden en wij gaan erheen.  De bedoeling is dat we van 23 april tot 7 mei weggaan en in die tijd kan er iemand vakantie houden in Zeeland vanuit ons huis. We hebben ook 2 fietsen ter beschikking.

Wie zoeken we?

Mensen die…

  • ..netjes met onze spullen en ons huis omgaan (zoals je thuis ook zou doen)
  • ..minimaal een week in ons huis kunnen blijven, maar het liefst de gehele periode
  • .. het liefst op zaterdag 23 april op tijd in Middelburg kunnen zijn om alles door te nemen
  • ..de kamerplanten 1x in de week water geven.
  • .. voor de hamster kunnen zorgen (wat neer komt op 1x in de week eten geven en af en toe het water verversen).
  • .. flexibel zijn, want met corona weet je nooit.
  • .. de moestuin op orde kunnen houden (waar ik zelf ook nog niet zo goed in ben, dus niet te zwaar aan tillen)

Het enige wat we vragen is weer thuis te komen in een schoon huis, met levende plantjes en wat basic dingen (waar we zelf voor betalen) in de koelkast.

Wat bieden we?
We hebben een eengezinswoning waarvan de benedenverdieping helemaal is opgeknapt afgelopen jaar. Boven wordt nog volop geklust.

Waarschijnlijk ben ik in de meivakantie aan de slaapkamer begonnen, wat betekent dat we dan op zolder zullen slapen. Daar staat een tweepersoonsbed, maar ook veel rotzooi. Het is een beetje improviseren.

We hebben een kinderkamer met 1 bed die helemaal is opgeknapt. Hier kan een luchtbed bv bij op de grond.

Het huis staat in Middelburg, op 15 minuten lopen van het centrum en 30 minuten fietsen van het strand. We hebben 2 fietsen ter beschikking.

Komt het uit voor jullie deze data en heb je zin in een twee weken Zeeland? Vul dan onderstaand formulier in! Reageren kan tot en met 6 februari. Half februari hakken we de knoop door. Als je het niet bent geworden, krijg je een mailtje van ons en als je het wel bent geworden dan bellen we je om de details even door te spreken.

Wie weet tot snel!

Groetjes Marry & Denny

Vul hier je gegevens in voor twee weken Zeeland

  • Uit hoeveel mensen bestaat jullie gezin? Kan je goed poetsen? :p Iets anders wat je kwijt wil? Hoe ben je bij ons terechtgekomen?