Lieve Liv,

8 jaar geleden begon op deze dag de bevalling en daarom ben ik weer aan de brief begonnen (die van 7 jaar vind je hier). En natuurlijk maakten we de stoeltjes foto! Dat blijft leuk 🙂

Anders dan anders
Dit jaar geen 5 pagina lange brief. Althans die is er wel, maar we hebben besloten om die niet meer online te zetten. Tegenwoordig wil je zelf eerst toestemming geven voor ik een foto van jou online plaats, wat heel goed is en ik ook begrijp. Dat deed me ook nadenken over de brief. Waar het tot nu toe hele kinderlijke en onschuldige mijlpalen waren, worden het steeds serieuzere dingen waarvan we nu denken: dat hoeft niet perse online.

Dus lieve Liv, we luisteren wel naar je hoor 😉 We hebben weer een fantastisch jaar achter de rug met z’n drieën met veel mooie reizen, je bent met vlag en wimpel geslaagd voor groep 4, je bent nóg meer gaan sporten en dat doe je met ontzettend veel plezier en je wordt steeds bijdehanter haha.

Het leven met jou is gewoon super leuk en we zijn blij dat we het met jou mogen delen. Traditiegetrouw hier wel een foto per maand, van 7 naar 8 jaar.

Maak er weer een fantastisch jaar van lieverd!

x Mama

Reacties

Reacties