Geboortefotografie Zeeland
Ik ontmoette Carola deze zomer op de zwangerschapsbeurs georganiseerd door de KOW (Kinderopvang Walcheren). Vlak daarna nam ze contact met op. Ze wilde heel graag een vers-van-de-pers-reportage. Dit is een reportage die gemaakt wordt vanaf het eerste uur dat je kindje is geboren. Persijn, haar vriend, wist niet goed of hij dit wel wilde, hij had liever een newbornshoot. Ze kwamen samen op kennismakingsgesprek en daar veranderde Persijn van gedachten.

Bij een vers-van-de-pers-reportage ga ik rijden zodra de persfase is begonnen. Omdat ik deze reportages alleen maar in de buurt doe, betekent dit dat ik in het eerste uur na de geboorte begin met fotograferen. Het kan ook voorkomen dat ik er ben voordat de baby is geboren. In dit geval vraag ik tijdens het gesprek wat de ouders willen: op de gang blijven staan tot het kindje er is of alvast naar binnen. Carola en Persijn kozen voor het tweede en zo gebeurde het dat ik er bij was dat Lotte werd geboren!

Carola was vanwege een hoge bloeddruk ingeleid met 37 weken en 5 dagen en Lotte was echt een iniemini kindje: 2765 gram! Omdat ze in het eerste uur zo was afgekoeld moest ze even in de couveuse, maar dat mocht de pret niet drukken. En moet je eens kijken naar die mega lange wimpers! Prachtig.

Lieve Carola en Persijn: veel geluk met kleine Lotte 

PS. dit is wat Carola schreef na het zien van de blog: “Oooh woooow!! Supermooi zeg!! Echt heel gaaf… Ik denk dat het zo wel online kan hoor! Maar zal het er nog ff met Persijn over hebben (die uiteindelijk toch ook heel blij was dat je erbij was!). Nou, ik ga nog even 100 keer kijken 🙂 “

Geboortefotografie ZeelandGeboortefotografie Geboortefotograaf Zeeland GeboortefotograafGeboortereportage Zeeland Geboortefotografie ZeelandHuid op huid papa Bevallingsfotografie Zeeland Bevallingsfotografie Birth photography Birth photographer Birth photography Europe

Reacties

Reacties