Zwangerschapsfotografie

De liefde groeit… Zwanger zijn is een bijzondere tijd!

Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotografie

Zwanger zijn is een bijzondere tijd. In korte tijd verandert er veel aan je lijf, van binnen en van buiten, maar ook emotioneel gebeurt er van alles. Het is een bijzondere periode waarbij je soms vergeet om er goed van te genieten. Er komt zoveel op je af, je krijgt zoveel informatie en je leeft natuurlijk heel erg toe naar de geboorte van je kindje. Met een zwangerschapsfotografie sta je even stil bij deze speciale fase. Het feit dat jouw lichaam een kindje kan dragen, kan grootbrengen, is heel bijzonder!

Zwangerschapsreportage

Een zwangerschapsreportage kan bij jou thuis in je eigen omgeving of op locatie. Een locatie buiten kan in elk seizoen, want juist diit levert prachtige plaatjes op! Tussen de bloesem in de lente, met je blote voeten in het zand in de zomer, tussen de vallende bladeren in de herfst of met je dikke vest en muts in de winter. Zwangerschapsfotografie draait -natuurlijk- om jou, maar ook je partner, eventueel andere kinderen, opa’s of oma’s of vriendinnen kunnen mee op de foto.

De reportage vindt plaats tussen de 32 en 37 weken, maar mag uiteraard ook eerder of later. Als je contact met me opneemt, dan overleggen we wat voor jou de beste periode is!

Prijzen

Een zwangerschapsreportage kan je boeken vanaf €290,- inclusief foto’s. Wanneer je me mailt kan ik je de volledige prijslijst sturen.

“Als ik de foto’s nu zie dan denk ik echt wat is een zwangerschap toch mooi! Dankjewel!!”
Mirjam

Extra informatie: