De liefde groeit… Zwanger zijn is een bijzondere tijd!

TESTInformatie zwangerschapsfotografie

** Een zwangerschapsreportage kan alleen geboekt worden in combinatie met een geboortereportage. Ik bied dit niet los aan **

 

Kort samengevat:

Waarom?
Een blijvende herinnering aan een bijzondere tijd 

Waar?
Op locatie (uitgebreide zwangerschapsreportage) of in de studio (een mini zwangerschapsreportage)

Wanneer?
Tussen de 32 en 37 weken zwangerschap.

 
Als ik de foto’s nu zie dan denk ik echt wat is een zwangerschap toch mooi! Dankjewel!!

- Mirjam

 

Extra informatie:

In korte tijd verandert er veel aan je lijf, van binnen en van buiten, maar ook emotioneel gebeurt er van alles. Het is een bijzondere periode waarbij je soms vergeet om er goed van te genieten. Er komt zoveel op je af, je krijgt zoveel informatie en je leeft natuurlijk heel erg toe naar de geboorte van je kindje. Met een zwangerschapsreportage sta je even stil bij deze speciale fase. Het feit dat jouw lichaam een kindje kan dragen, kan grootbrengen, is heel bijzonder!

Je kan kiezen of een zwangerschapsshoot in de daglichtstudio wilt doen of op locatie. Er wordt bij zwangerschapsfotoshoots veel gedacht aan blote buiken, maar je kunt ook denken aan foto’s op locatie in het seizoen waarin je zwanger bent. Dit levert prachtige plaatjes op! Tussen de bloesem in de lente, met je blote voeten in het zand in de zomer, tussen de vallende bladeren in de herfst of met je dikke vest en muts in de winter. Zwangerschapsfotografie draait -natuurlijk- om jou, maar ook je partner, eventueel andere kinderen, opa’s of oma’s of vriendinnen kunnen mee op de foto.

De beste periode om foto’s te maken van je zwangere buik is vanaf 32 weken. Dit is volgens de theorie en het scheelt wel of het je eerste kindje is of niet. Als je contact met me opneemt, dan overleggen we wat voor jou de beste periode is!