Afspraken

In Myanmar hebben we afgesproken dat we niet meteen heel “spastisch” gaan proberen een baby te maken. Ik wil het wel leuk houden. Ik voel elke maand mijn eisprong, dus misschien kan ik Denny wel gewoon verleiden zonder dat hij weet dat het vanwege mijn eisprong is. Deze maand is het in elk geval niet gelukt, maar ik had niet verwacht dat ik meteen zwanger zou zijn. Vind het ook niet erg. Ik ben nog steeds in mijn “Denny-wilt-een-baby-met-mij-happy-modus” en daar geniet ik zo van dat het me op dit moment helemaal nog niet uitmaakt.

Omdat we toch wel verwachten dat het misschien wat moeizamer zal gaan, spreken we ook af met elkaar dat we blijven praten en dat we niet zo’n stel worden dat elke maand alleen maar met elkaar vrijt om een baby te maken. Dat het leuk moet blijven, staat als een paal boven water. Ik wil niet meteen naar het ziekenhuis rennen, maar even genieten van het hier en nu en Denny is het daar helemaal mee eens.

Nu hopen dat we ons ook aan al die afspraken houden en niet stappen in alle valkuilen die ons te wachten staan als een zwangerschap uitblijft, maar hopelijk komt het nooit zo ver en heb ik volgende maand een positieve test in mijn handen. Ik hoop het zo!

Reacties

Reacties