Hoi! Leuk dat je op deze pagina komt kijken. Tijdens onze wereldreis waren we continu op zoek naar hosts en deze pagina gebruikten we om ons voor te stellen.

Momenteel zijn we in Nederland om hard te werken zodat we straks weer op pad kunnen. We staan altijd open voor host adressen. Dus woon je op een mooie plek en vind je het leuk om ons een paar dagent e hosten in ruil voor een fotoshoot? Lees dan vooral verder!

Je vindt hier een kleine introductie over ons, wat je kan verwachten testimonials van mensen waar we bij verbleven hebben.

Wie zijn wij?
Wij zijn Marry (40), Denny (48) en Liv (4) uit Nederland. In 2018-2019 hebben we een jaar over de wereldreis gereisd waarbij we zoveel mogelijk bij lokale families hebben verbleven in Amerika, Canada, Nieuw Zeeland, Singapore en Maleisië.

Waarom?
Omdat we het ontzettend leuk vinden om nieuwe mensen te leren kennen, hun verhaal te horen and om te zien hoe ze wonen. Voor Liv is het ook een leuke manier om met andere kinderen in contact te komen (als die er zijn). Het verblijven bij lokale families is de hightlight van onze reis geweest.

Wat kan je verwachten
We zijn “easy going” en passen ons makkelijk aan. We zullen zelf boodschappen meenemen en als het kan dan koken we graag eens voor jullie. Het enige wat we nodig hebben is een tweepersoonsbed, of 2 1 persoonsbedden waar we met z’n drieën kunnen slapen. Voor Liv hebben we niets extra’s nodig. In ruil voor ons verblijf, behalve een hoop gezelligheid 😉 krijg je een fotoshoot ter waarde van € 290,- .

Hieronder volgen 2 fimpjes die we gemaakt hebben onderweg en daaronder vind je de testimonials.

A video we made looking for hosts in Canada

A video introduction we made when looking for hosts in between Los Angeles and Denver:

Contact
Als je vragen hebt kan je ons mailen: marry@fermontfotografie.nl Op YouTube zijn er ook wat meer video’s te bekijken of je kan ons volgen op Instagram of Facebook. We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Testimonials

From our host in Hurricane:

AirBnB testimonials:


From our host in Vancouver:
“These 3! Such a wonderfull and relaxed familly to have around. We enjoyed the easy-going atmosphere, our girls really liked playing with cute little Liv and we just loved sharing stories and adventures. See you again new friends!”

>> More testimonials below this blog in the comment section <<

 

Reacties

Reacties