Genieten jullie ook zo van het mooie weer? Ik wel! En het leek me een goed moment om reclame te maken voor een fotoshoot op het mooiste moment van de dag: tijdens de zonsondergang!

Wat, waar en met wie?
Een fotoshoot duurt ongeveer een uur á anderhalf uur en kan op een locatie die jij wil. Mijn favoriete plek om naar toe te gaan is het gebied rondom Kasteel Westhove omdat je hier bos én strand hebt dichtbij elkaar en je in 1 fotosessie beiden kan doen.

Je kan een zwangerschaps shoot doen, een fotoshoot met het gezin, van de kinderen, de hele familie, met je huisdier erbij. Wat jij wilt!

fotoshoot zeelandZwangerschaps fotoshootkinderportretfotoshoot huisdierfamilie fotoshoot

Kosten
Een fotoshoot kost €185,- inclusief minimaal 20 foto’s op hoge resolutie. Bij grote groepen zullen het wat meer foto’s zijn dan een fotoshoot met bv. 2 kinderen, maar het zijn er sowieso 20. Bij gezinsfotshoots worden er ook aparte foto’s gemaakt van de kinderen en/of de ouders.

Bij een familieshoot maak ik, behalve groepsfoto’s, foto’s van de gezinnen onderling. Wil je daarnaast ook nog portretfoto’s afzonderlijk dan wordt er een meerprijs berekend van €10 per persoon.

gezinsfotoshoot

Waarom bij mij boeken?
Behalve de mooie foto’s 😉 boeken mensen vaak bij mij omdat ze zeggen: “ik denk dat ik me bij jou op mijn gemak voel”. Fotoshoots zijn laagdrempelig en ongedwongen en vooral zoals je bent. In kleding waar je je prettig in voelt. Ik neem de tijd en in 99% van de gevallen heb je binnen 24 uur een preview en binnen een week alle foto’s. Heb je ze sneller nodig? Dan kunnen we daar over overleggen. Ik doe bewust niet veel shoots per jaar, wat betekent dat ik uitgebreide de tijd heb voor de shoots die ik wél doe.

Flexibiliteit
Met het weer in Nederland heb je nooit zekerheid. Ziet het er niet goed uit? Dan verzetten we de shoot gewoon. Net zolang tot we de perfecte avond hebben. Mail me om een afspraak te maken!

Zonsondergang

Reacties

Reacties