Geboortefotografie

De mooiste dag van je leven, de dag dat jouw kindje geboren wordt.

Geboortefotografie

Geboortefotografie

Een bevalling is een achtbaan van emoties en van tevoren weet je nooit hoe het gaat zijn, hoe je reageert, hoe je partner reageert en hoe je het hele proces gaat ervaren. Eén ding weet je wel zeker: het zal één van de meest bijzondere momenten uit je leven worden!

Waarom kiezen voor een geboortereportage?

Achteraf hoor je vaak dat vrouwen hele stukken missen uit het geboorteproces. Momenten die ze zich niet meer herinneren. Door het zien van de foto’s – en het lezen van hun eigen geboorteverhaal – komen deze herinneringen terug en kunnen zij hun bevalling een plekje geven. Daarnaast is het heel fijn voor de partner dat hij er kan zijn, zonder zich druk te maken om de foto’s. Dit unieke moment leg ik voor jullie vast, zodat je compleet kan concentreren op het belangrijkste; de geboorte van jullie kindje.

Kennismakingsgesprek

De geboorte van je kindje is één van de meest intieme momenten in je leven. Dat weet ik als geen ander. Het is belangrijk dat er een klik is en daarom ontmoet ik je/jullie graag van tevoren voor een kennismakingsgesprek. Een kennismakingsgesprek is volledig vrijblijvend.

We bespreken tijdens dit gesprek hoe een geboortereportage in zijn werk gaat en wat jullie wensen zijn. Jullie kunnen ook foto albums inkijken. Na dit gesprek kan je er nog eens goed over nadenken en overleggen met elkaar, voordat je een beslissing neemt.

Prijzen

Een geboortereportage (keizersnede of spontane geboorte) begint bij € 1295,-. Het is ook mogelijk om voor een reportage net na de bevalling te kiezen, een zogenaamde Vers-van-de-Pers reportage. Deze begint bij € 795,-. Wil je graag de hele prijslijst ontvangen neem dan contact met me op. Let op, tot eind december 2017 fotografeer ik geplande keizersnedes nog voor het oude tarief van €995,- inclusief album.

Werkgebied

Ik fotografeer geboortes tot ongeveer 1,5 uur rijden vanaf Middelburg. Een greep van de plaatsen waar ik kom: heel Zeeland; Goes, Terneuzen, Middelburg, Rotterdam, Breda, Bergen-op-Zoom, Antwerpen, Gent.

“Een mooiere manier om de start van een nieuw leven vast te leggen, bestaat niet!”
Ilonka & Joost

 

Extra informatie: