Wat is een (T)Huis-shoot

Een (T)Huis-shoot is een korte fotoshoot in de comfort van je eigen huis. Ze zijn geïnspireerd op de portretten die ik tijdens het begin van de corona periode heb gemaakt. Ik kwam er achter dat je in een korte tijd heel wat mooie foto’s kan maken en dat foto’s in de deuropening en door het raam ook nog heel tof zijn! Daarnaast is het een herinnering aan deze gekke periode van de afgelopen tijd. Want let’s face it, dit gaan we nooit meer vergeten…

Wat kost een (T)Huis-shoot

Een fotoshoot kost maar €50,-. (Voor de regio Oost Brabant & Limburg: € 75,-) Een normale fotoshoot kost €290,- bij mij. Waarom dan zo goedkoop vraag je je misschien af? Omdat ik heel veel plezier heb om deze te maken, omdat de lat hierdoor niet zo hoog ligt en de druk dus minder is, omdat ik veel van deze fotoshoots op een dag kan doen en daar het verdienmodel in zit, omdat het voor veel mensen een financieel onzekere tijd is en je nu voor weinig toch iets leuks kan doen, omdat ik er heel veel voldoening uit haal. Daarom dus. Zolang er vraag naar is 🙂

Wat krijg ik hiervoor?

Voor dit bedrag kom ik 10 minuten tot 15 minuten bij jou thuis foto’s maken. We maken foto’s aan de voorkant en achterkant van je huis en door het raam. Afhankelijk van de indeling van je huis, kijken we wat er mogelijk is (zie voorbeeld foto’s). Je krijgt minimaal 5 foto’s op hoge resolutie zonder watermerk, die je zelf kan afdrukken of digitaal kan gebruiken (niet commercieel). Afhankelijk van de gezinssamenstelling krijg je meer foto’s, want ik maak van de kinderen samen een foto en ook van de kinderen apart. Heb je bv. 2 kinderen dan krijg je al gauw 8 tot 12 foto’s.

Wanneer?

Een fotoshoot is op zaterdag of zondag. De woensdagavond ervoor krijg je het tijdstip & de betaallink. Het is mogelijk om slaapjes van kinderen aan te geven en ik probeer hier rekening mee te houden. Lukt het niet om dit goed in te plannen, dan kan je annuleren. Dit kan ook als de gekozen datum niet uitkomt. Er moeten binnen Zeeland minimaal 5 aanmeldingen zijn en buiten Zeeland minimaal 10.

Op dit moment is het alleen nog mogelijk om je op te geven wanneer je in Zeeuws-Vlaanderen woont. Deze fotoshoot zal zijn op 10 oktober 2020.

Wat is het voordeel van deze fotoshoot?

Je hoeft nergens heen, ik kom naar jullie.
Het is heel kort wat voor kinderen precies de juiste spanningsboog is.
Het is heel kort waardoor het voor de mannen ook goed te doen is 😉 .
Je krijgt voor weinig geld veel moois!
We kunnen het doen binnen de corona-regels. Vind je het prima dat ik binnen kom? Dan vind ik dat ook goed 🙂

Wat doe ik niet?

Ik kan niet langer blijven dan maximaal 15 minuten, dus het moet wel echt in deze tijd gebeuren. Daarnaast photoshop ik geen snotneuzen, mensen met ogen dicht, vlekken op kleding, onderkinnen etc. Uiteraard worden wel alle foto’s bewerkt, maar geen ingewikkelde photoshop dingen.

Zin!
Heb je er net als ik, ook veel zin in? Dan kan je je hier inschrijven: Inschrijven (T)Huis-shoot

Hieronder vind je een aantal voorbeelden. Enjoy!

Reacties

Reacties