Wat is een (T)Huis-shoot
Een (T)Huis-shoot is een korte fotoshoot met de comfort van je eigen huis. Ze zijn geïnspireerd op de portretten die ik tijdens het begin van de corona-periode heb gemaakt. In korte tijd kun je veel mooie foto’s maken in een vertrouwde omgeving, je eigen huis en dat is heel fijn. Niet teveel poespas, een bekende ruimte en altijd leuk om een deel van je huis jaren later terug te zien.

Daarnaast zie ik dat foto’s die ik toen had gemaakt, nog veel terugkomen bij mensen thuis aan de muur en zijn veel van de mensen die ik toen voor mijn lens had, verhuisd of hebben ze verbouwd, zijn er kindjes bijgekomen en zijn de kindjes van toen een stuk groter! Dus ik dacht: tijd voor een nieuwe ronde!

Wat kost een (T)Huis-shoot
Een (T)huis-shoot kost €95,- (een gewone fotoshoot kost €185,-). Voor dit bedrag kom ik 10 tot 15 minuten bij jou thuis foto’s maken. We maken foto’s aan de voor- en achterkant van je huis (of evt binnen afhankelijk van het weer). Lettend bijv. op de indeling van je huis, kijken we naar wat mogelijk is (zie voorbeeldfoto’s). Je krijgt minimaal 5 foto’s op hoge resolutie zonder watermerk, die je zelf kan afdrukken of digitaal kan gebruiken (niet commercieel). Afhankelijk van de gezinssamenstelling krijg je meer foto’s, want ik maak van de kinderen samen een foto en ook van de kinderen apart. Heb je bv. 2 kinderen dan krijg je al gauw 8 tot 12 foto’s.

Voor wie?
Het eerstvolgende rondje is voor Walcheren, Zuid-Beveland en Noord-Beveland.

Wanneer?
Zondag 14 april. Je krijgt een paar dagen van tevoren de precieze tijd te horen. Kan je deze datum niet en wil je wel, vul dan het formulier ook in, hierna prikken we in overleg weer een nieuwe datum.

Wat is het voordeel van deze fotoshoot?
Je hoeft nergens heen, ik kom naar jullie.
Het is heel kort en daardoor voor kinderen precies de juiste spanningsboog is.
Het is heel kort waardoor het ook voor de mannen goed te doen is 😉 .
Je krijgt voor relatief weinig geld veel moois!

Wat doe ik niet?
Ik kan niet langer blijven dan maximaal 15 minuten, dus het moet wel echt in deze tijd gebeuren. Daarnaast photoshop ik geen snotneuzen, mensen met ogen dicht, vlekken op kleding etc. Uiteraard worden wel alle foto’s bewerkt, maar basiszaken.

Zin? Schrijf je in!
Heb je er net als ik, ook veel zin in? Dan kan je je hier inschrijven: Inschrijven (T)Huis-shoot

Hieronder vind je een aantal voorbeelden. Enjoy!

Reacties

Reacties