Een aantal maanden geleden opende Kinderjuweeltjes, naast de webshop, een winkel in Goes in de Ganzepoortstraat (nr. 20 -22). Behalve allerlei gave lifestyle producten voor de baby- en kinderkamer vind je er ook een uitgebreide collectie van zwangerschapskleding. Omdat ik graag wilde laten zien dat een zwangerschapsreportage in de winter ook erg gaaf kan zijn en Corrine van Kinderjuweeltjes haar collectie weleeens in de spotlight wilde zetten, bedachten we actie die afgelopen weken via Facebook liep. Via een Like, Share & Win actie kon je een gestylde zwangerschapsreportage winnen en Marei was de gelukkig winnares!

Afgelopen zondag was de fotoshoot. De donderdag ervoor was Marei bij Kinderjuweeltjes geweest om een aantal dingen te passen. Ik had het zelf nog niet gezien, maar wilde er spontaan zwanger van zijn! Wat een gave kleding en Corrine weet wel hoe ze iemand goed kan aankleden! Marei bleek ook nog eens een geweldig model en we hadden een ontzettend leuke dag! We hadden verschillende outfits, feestelijke kleding voor binnen en verschillende stijlen voor buiten. Jeroen, haar vriend, was ook mee en op het laatste hebben we ook nog wat foto’s van hen samen genomen. Alle kleding en accessoires zijn in de winkel te koop en binnenkort ook online.

Op 30 december is Marei uitgerekend, dus het zijn de laatste loodjes. Marei en Jeroen: bedankt voor de leuke dag en Corrine: bedankt voor de geweldige kleding!

Reacties

Reacties