Gaat het goed met haar? | Geboortefotografie Den Haag

GEboortefotografie Den Haag Jools

Soms lopen bevallingen wat anders dan je van tevoren had ingeschat. Ik weet dat heel veel mensen mijn geboorteblogs lezen en ik hou ervan om alles zo eerlijk mogelijk te laten zien en te vertellen, maar ik wil niet onnodig mensen ongerust maken. Elke geboorte is anders en elke vrouw is anders. Soms is een heel gedetailleerd verhaal niet nodig en daarom is dit een verhaal in foto’s.

Jools is het vierde kindje in dit geweldige gezin, maar uiteindelijk besloot ze dat ze liever in het ziekenhuis geboren wilde worden en dat was best wel even spannend. Ze werd geboren op 25 april 2014. Gelukkig gaat alles heel goed met haar en is ze een vrolijke lieve baby!

Geboortefotografie Den Haag Geboortefotografie GeboortereportageBevallingsfotografie Den Haag Birth photography Den HagueThuisbevalling Geboortefotograaf Den Haag Birth photographer Den Hague Fotograaf bij de bevalling Fotograaf bij de geboorte Geboortereportage Geboortereportage Den Haag Geboortefoto's Foto's van de geboorte Birth photos GeboortefotografieBirth Photography

Reacties

Reacties