Waarom we op wereldreis gaan…

De afgelopen 2 jaar hebben we ontzettend veel van elkaar genoten. Niet dat het altijd rozengeur en maneschijn was (in tegendeel 😛 ), want het was ook wennen om opeens zoveel tijd samen door te brengen. Toen ik met zwangerschapsverlof ging, is Denny gestopt met werken in loondienst en van de tijd die we samen hadden, hebben we enorm genoten. Daarna kwam Liv en van en met haar genoten we ook weer volop.

En tijdens deze periode zijn we ontzettend veel op vakantie geweest. Bizar eigenlijk…

2 weken rondgereisd in Sardinië toen Liv 3 maanden oud was.

10 dagen Kaapverdië toen Liv 6 maanden oud was.


6 weken Australië toen Liv net 1 jaar oud was.


3 weken Thailand toen ze 1,5 jaar oud was. Daar hebben we over geblogd.


Paar dagen Italië tussen Thailand en Montenegro in… Daar hebben we een leuk filmpje van:

 

10 dagen Montenegro toen ze bijna 2 jaar was.

Zoals je ziet, hebben we alles behalve stilgezeten 🙂 Tussen de vakanties door hebben we gewerkt, o.a. in mijn bedrijf en… nog meer genoten. Het plan was dat Denny afgelopen zomer weer in loondienst zou gaan, maar toen het eenmaal zo ver was….

…zei Denny opeens: “Zullen we gewoon ons huis verkopen en op reis gaan?!” en dat liet ik me geen twee keer zeggen 😀 Je leeft maar 1x toch?! Ik had gedurende de afgelopen maanden veel contact met Jody, een collega geboortefotograaf die met haar gezin in Australië was voor een jaar, en door die gesprekken werd mijn reislust weer aangewakkerd! Liv heeft nu ook de perfecte leeftijd, omdat ze nog niet naar school hoeft. Als we terugkomen is ze 3,5 jaar.

Het begon als een zaadje in augustus en langzaamaan begon daar een plantje uit te groeien totdat we eind november de knoop doorhakten en het aan de grote klok hingen! WE GAAN! EEN JAAR! WIEHOEEE!


Het heeft een aantal maanden geduurd voordat we ons plan rond hadden en we zijn tegen genoeg praktische zaken aangelopen.

In de volgende blog vertellen we graag wat we precies gaan doen en in de blog daarna hoe we alle praktische zaken hopen te regelen. In de tussentijd kun je al onze voorbereidingen volgen op Instagram en Facebook en abonneren op ons YouTube kanaal.

Vanaf januari gaat Denny actief aan de slag met zijn Instagram, want behalve een wereldreis maken, gaat hij zich tijdens de rondreis voorbereiden op zijn eerste marathon en in dat jaar zelfs lopen!

Reacties

Reacties