Bijna een jaar geleden deed ik een newbornshoot met kleine Thijm. Hij had een moeilijke start gehad, maar daar was niks van te merken. In de maanden die volgde bleef ik veel contact houden met Liseth en inmiddels is ze ook een stukje zakelijk aan me verbonden. Als je een geboortereportage boekt dan krijg je (nadat je bevallen bent) een prachtig geboorteschilderijtje van haar hand en ze helpt met met het opmaken van albums omdat ik het steeds drukker en drukker krijg.

Toen Liseth foto’s had gezien op mijn site dacht ze: dat wil ik ook doen, babyfotografie met Thijm voor zijn verjaardag, en zo gezegd zo gedaan. We prikten een datum in september. Na een week stralend weer met het toppunt een dag van 29 graden, regende het natuurlijk pijpenstelen op de dag dat we hadden afgesproken, dus verzetten we het naar de week erna. Die zaterdag daarvoor hebben we nog even contact, maar het weerbericht ziet er super uit! Op papier ja…. De dag zelf is het fris en hoe verder op de dag hoe mistiger het wordt. We overleggen wat we doen, maar besluiten het toch te doen, we hebben weinig (lees: geen) andere data waarop het zou kunnen en wie weet wordt het vanaf nu wel alleen maar nog slechter en kouder.

Tegen de tijd dat Liseth en Peter met Thijm aankomen is het begonnen met miezeren, of is het de mist die zo nat is? Hoe dan ook, Thijm is het zonnetje in huis. Hij vind alles leuk en prima, wat een ontzettend lief en leuk mannetje is het geworden! Styling kan je aan Liseth overlaten en ondanks het weer is het echt een geweldige fotosessie geworden! De sjaal en muts waren voor fun, want zo koud was het nu ook weer niet. Laat wel weer goed zien hoe gaaf een fotoshoot in de winter kan zijn 🙂

Reacties

Reacties