Koffie, thee en speeltuinen!

Sinds we Denver hebben verlaten is het doel om naar West Virginia te rijden. Dat hadden we natuurlijk “in 1x” kunnen doen, door elke dag zoveel mogelijk te rijden, maar dat vinden we niet leuk. Daarom blijven we overal 2 nachten, zodat we in elk geval 1 dag voor sightseeing hebben. Daarnaast willen we niet meer dan 4 uur per keer rijden. Wat dat betreft hebben we goed het ritme te pakken. Liv is inmiddels gewend aan het autorijden en we draaien er alle 3 onze hand niet meer voor om. We stoppen minimaal 1x onderweg om ergens wat te drinken en 9 van de 10 keer –als het lekker weer is- om even te spelen in een speeltuintje.

Verder hebben we nooit haast om weg te gaan, alles gaat lekker relaxed. Een reisdag betekent daarom rond 10u in de auto en rond 16u ergens aankomen als we 4 uur moeten reizen. Perfect toch?

Hier is onze week in film:

Afgelopen week was niet zo spectaculair als je denkt aan mooie berglandschappen, spectaculaire foto’s of wandelingen, maar zeker wel leuk! We hebben een groot deel van de week bij families doorgebracht, allemaal met het Mormoonse geloof. We hebben ontzettend veel geleerd en gezien hoe hecht en liefdevol al deze families met elkaar omgaan. Doordat we bij 1 Mormoons gezin verbleven, zijn we ook weer bij andere gezinnen terecht gekomen. Ze helpen elkaar allemaal (en ons!), mooi om te zien!

Afgelopen week hebben we voornamelijk van stad naar stad gereisd en Amerikaanse steden hebben helaas geen leuke binnenstad zoals Nederlandse steden hebben. Als je iets leuks wilt doen dan kom je al gauw in de categorie musea (waar we meestal Liv geen plezier doen en eerlijk gezegd ben ik ook niet zo’n musea fan) of ergens een drankje en/of lunch doen. Veel dingen kosten daarnaast (veel) geld en omdat we erg op ons geld moeten letten vallen er veel opties af en zoals gezegd “slenteren in een centrum” is geen optie. We hebben daarom deze week vooral dingen gedaan die leuk waren voor Liv en waar we zelf ook van genoten hebben.

Liv is de afgelopen zo lief geweest dat we bijna wachten tot er weer een “peuterbui” komt. Ze slaapt goed, is lief voor anderen kinderen en dieren, snel op haar gemak als we ergens komen en zo enthousiast. Ze roept nu ook regelmatig als we naar buiten kijken: “waaaauw, prachtig!” hahaha. Jammer was ze aan het einde van deze week een beetje ziek, dus van St Louis (wat echt een leuke stad is), hebben we alleen de dierentuin gezien. Balen, want dat was een stad met wel een leuk centrum. Je kan niet altijd alles hebben 😉

Kortom het lijkt misschien allemaal minder spectaculair, maar wij genieten er net zoveel van 🙂

Reacties

Reacties