* En dan nog een kleine kerstmededeling: Aangezien de blogs maar blijven komen en we iets meer in het nu verder willen, zal er in de kerstvakantie ELKE DAG een nieuwe blog komen. Dus van 22 december tot en met 4 januari elke dag een blog! Daarna gaat het vanaf maandag 5 januari “gewoon” weer 3x in de week verder.
Alvast fijne dagen! Marry&Denny *

Stoppen met roken

Ik had niet gedacht dat ik ooit deze blog zou schrijven. Vlak voor we op vakantie gingen, had ik het opeens ZO gehad met die vieze gore peuken! Boos riep ik naar Denny: “Als ik me straks vol moet spuiten met die troep, dan moet jij stoppen met roken”. Normaal heeft dit nooit echt effect, maar opeens zegt hij: “Ik heb er veel over nagedacht en ik vind dat je gelijk hebt. Ik ga stoppen”.

Huh? Echt?!

Ik kan het niet geloven en al gauw denk ik: Jaja, dat zeg je gewoon. Eerst zien en dan geloven.

De vakantie –we gaan van de zomer nog een weekje weg met de kinderen- lijkt me een mooi moment om te stoppen. Ik pleit voor de vakantie, maar Denny kiest voor na de vakantie. Zucht, nog 1 vakantie met die vieze geur.

De hele vakantie denk ik dat hij met een excuus komt om het niet te doen, maar als de laatste dag van de vakantie aanbreekt en zijn pakje sigaretten bijna op is, zegt hij om 15u ’s middags: “Dit is mijn laatste sigaret”. Ik kan het nog steeds niet geloven…

Denny ter Steege. Is. Gestopt. Met. Roken.
Nieuwsflash.

Gestopt met roken.
YEAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH!!!!

Ik doen een dansje.
ik doe er 10!

De vlag mag uit!

PS. Ter info: vandaag de dag is hij NOG STEEDS gestopt en weet je: het kostte hem niet eens moeite. Van een pakje per dag naar niets. Ik ben zo ongelofelijk trots op hem! En zo zo zo zo blij!

roken-628

Reacties

Reacties