Niet iedereen kiest ervoor om meteen na de geboorte bezoek te laten komen. Sommige papa’s en mama’s laten alleen de opa’s en oma’s komen. Anderen hebben binnen de kortste keren heel de kamer vol staan. Ook wordt wel eens ervoor gekozen om te wachten met bezoek tot de volgende dag.

Als er wél bezoek komt wanneer ik er ben, dan ben je in ieder geval verzekerd van mooie foto’s. Het begint al met het moment waarop ze de kamer binnenkomen: met een smile van oor tot oor en vaak pinken de oma’s en opa’s een traantje hier en daar weg. 

In deze blog een aantal van mijn favoriete “bezoek-foto’s” die ik openbaar mag delen. 

Ik wens jullie allemaal hele fijne dagen met elkaar!

P.s. als je een blogger of journalist bent en je wilt hierover graag een artikel schrijven neem dan contact met me op: marry@fermontfotografie.nl Het is NIET toegestaan om foto’s van de website te kopiëren ook niet met bronvermelding. Niet alle ouders hebben daar namelijk toestemming voor gegeven. Dankjewel!

Geboortefotografie Birth photography Geboortefotograaf Birth photographer Geboortefotografie zeeland Kraambezoek fotograaf bij de geboorte Photographer at birth

Reacties

Reacties