In januari 2014 fotografeerde ik de eerste uren van Lise haar leven. Het jaar daarvoor had ik haar papa en mama, Carola en André, ontmoet. Ze wilden graag het moment van de geboorte samen beleven en kozen daarom voor een Vers-van-de-Pers reportage. Toen Carola zwanger van de tweede was, belde ze opnieuw!

Lise was 2 weken te vroeg en Carola verwachtte dat dit jongetje ook geen 40 weken zou blijven zitten. Ze kreeg gelijk. Sinterklaas kwam hem brengen op 5 december 😉 Het ging echt vliegensvlug. ‘s Middags zaten ze nog te lunchen in Domburg en iets over 17u is Jens geboren! Dit keer was de bevalling thuis. Toen ik binnenkwam was Carola nog steeds overdonderd dat hij er al was en dat is niet meer veranderd in de tijd dat ik er was.

Toen ik wegging was er al een avondmaaltijd gegeten en konden ze zo met z’n vieren in bed, alsof hij er altijd al geweest was.

Lieve Jens ♥

Geboortefotografie Geboortefotografie zeeland Geboortefotograaf Geboortefotograaf zeeland Fotograaf bij de bevalling Fotograaf bij de geboorte Geboortefoto's Birth photography Birth photos Bevallingsfotografie Bevaliingsfotograaf Geboorte

Reacties

Reacties