Lise | Geboortefotografie

Lise | Geboortefotografie – Vers van de Pers

Geboortefotografie Goes

Carola wist, nadat ze een paar keer foto’s’ van mij had gezien, 1 ding zeker: ze wilde heel graag dat er meteen na de bevalling foto’s gemaakt zouden worden. Van hun wondertje, van de eerste momenten samen en van alles wat er na een bevalling gebeurt. Ze mailde me daarom toen ze 18 weken zwanger was voor een “vers van de pers” reportage. 

Weken later kwam ze samen met haar man André voor een kennismakingsgesprek. Carola was erg enthousiast, maar van André hoefde het niet zo nodig. Hij was toch bang dat hij niet op zijn gemak zou zijn, het gevoel zou hebben dat hij moest poseren en –iets wat ik veel hoor- dat er dan een vreemde bij zou zijn. Uiteindelijk ben ik door de kennismaking juist geen vreemde meer, maar toch is dit het gevoel van veel mensen.

Ik vind het zelf moeilijk om mensen te overtuigen van geboortefotografie, want het belangrijkste is dat je op dat moment goed voelt en niet dat je nog zorgen moet maken over andere dingen. Het enige wat ik kan aangeven in zo’n gesprek is dat ik vaak hoor dat mensen achteraf spijt hebben als ze het niet gedaan hebben en dat als ze het wel gedaan hebben ze amper hebben gemerkt dat ik er was en dat de foto’s onbetaalbaar zijn.

André was niet overtuigd na het gesprek, maar omdat Carola het zo belangrijk vond stemde hij er wel mee in.

Afgelopen zondag, met 38 weken, stuurde André me dat de bevalling begonnen was. Het ging eigenlijk erg vlot en op het einde van de middag kreeg ik telefoon dat ze mocht gaan persen en kon ik op weg naar Goes. Daar heb ik gewacht tot ik de baby hoorde huilen en toen ben ik gaan fotografen. Zelf vind ik het altijd spannend wanneer je weet dat 1 van de 2 er eigenlijk niet zo achter staat, maar Andre leek totaal geen oog voor me te hebben, die was totaal gebiologeerd door zijn mooie meisje, Lise <3

Ik maakte prachtige foto’s en nadat ik de preview had doorgestuurd kreeg ik van Carola het volgende bericht: “Wowwww!! Wat een geweldige foto’s! Super blij mee. 
Super bedankt voor zo ver! Ook André vindt ze echt geweldig en is er heel blij mee. “So ècht gaaf, wie heeft er nou zulke foto’s?!” zei hij.”

Daar doe je het dan voor. Kijk zelf maar <3

 

Geboortefotografie Geboortefotograaf ZeelandGeboortefotograafGeboortefotografie ZeelandGeboortereportageGeboortereportage Zeeland

Reacties

Reacties

11 Reacties op Lise | Geboortefotografie

 • Berdien Lovers

  Super mooi! En ook zo fijn dat ze zelf alle ruimte hebben gehad om van elkaar te genieten en dus niet zelf bezig hoefden te zijn met het vastleggen van de eerste momenten van hun kleine meisje.

 • Yvette

  Super! echt hele mooie foto’s!

 • Rosita Anderiesse-de Ridder

  Gefeliciteerd met jullie mooie dochter,schitterende foto's zijn het, wij zijn knutselvriendinnen van Joke
  Mimi en Rosita

 • lia weezepoel

  André en Carola, van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie mooie dochter Lise.
  Wat een prachtige fotoreportage is dit geworden.
  Geniet van jullie dochter.
  groetjes
  Lia.

 • Miriam Rovers van Damme

  Mooie reportage in zwart-wit. Herinnert me aan mijn periode als verpleegkundige op de Kraamafdeling.

 • Jos Hebben

  Mooie serie!

 • Ann van Coninckxloey

  Echt super mooi…

 • Alina Casetta

  Wat een prachtige dochter hebben jullie, en wat een mooie reportage, dat je geniet van jullie kleine meisje heb ik al gehoord van een trotse tante Carla, en van Roxana.
  Wat een rijkdom he zo een klein wondertje, heel veel geluk met jullie kleine prinsesje, heel veel liefs…( alina, Moeder van Roxana)

 • Carla Willems

  Zeker een trotste tante Alina Casetta !!!! En moeders Carola Polfliet-de Visser zit nog heerlijk op dat roze wolkje:)))

 • Carola Polfliet-de Visser

  Hoi Alina! Het is zeker genieten, heerlijk ons kleine meisje! Ze is zó leuk! Liefs Carola.

 • Mascha Tempelman

  Super……. Ben er stil van

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven