De winactie!

**HET IS NIET MEER MOGELIJK OM MEE TE DOEN! 11 MEI KOMT DE TWEEDE ACTIE ONLINE **

Ik heb 1x wat gewonnen op Facebook en ik was als een kind zo blij 🙂 Ik vind het dan ook super tof dat ik zoveel mooie en leuke spullen mag weggeven, dankzij jullie! Door jullie, trouwe lezers, is dit mogelijk gemaakt en nog leuker: er komt ook nog een deel 2 met andere producten (Ik kan al verklappen dat in ronde 2 een draagdoek erbij zit)!

Het zijn allemaal producten die ik zelf ook heb en waar ik om wat voor reden dan ook fan van ben en ik deel dit nu graag met jullie. Meedoen is heel makkelijk: het enige wat je moet doen is de Facebook pagina’s van de deelnemende bedrijven liken en deze pagina onderaan dit bericht openbaar delen op je eigen Facebook pagina. Je kan elke dag (1x) opnieuw meedoen en hoe vaker je meedoet hoe meer kans!

De actie loopt tot en met 27 april middernacht. Op dinsdag 28 april worden om 19u ’s avonds de winnaars bekend gemaakt via Facebook en via de blog.

Dit zijn de producten die je kan winnen:
(Let op: 6 producten = 6 winnaars, je hebt geen invloed op welke prijs je wint maar kan natuurlijk bij het delen altijd een voorkeur aangeven 😉 ).

008-Babykamer

Schommelstoel Rokade

 

1. Schommelstoel van Schommelstoel.nl

Het was even zoeken maar voor op de babykamer is dit een heerlijke stoel! Ik schreef er 2 weken geleden al over in de blog over de kinderkamer. Ik zie mezelf er al helemaal in zitten met mijn baby, of met haar als ze straks groter is om een boekje voor te lezen. De Schommelstoel Rokade is voor jou als je wint!

 

3 bamboozle stretch luiers + een overbroekje

3 bamboozle stretch luiers + een overbroekje

2.Wasbare luiers van Kaatje Katoen

We, Denny en ik, hebben uitgebreid “onderzoek” gedaan en hebben gekozen voor de “Bamboozle Stretch”. Wat de voordelen zijn van wasbare luiers en waarom je dit zou willen gebruiken kan je hier nog teruglezen. Je maakt nu kans op 3 bamboozle wasbare luiers (design mag je zelf kiezen!) en een overbroekje naar keuze. Als je er eenmaal mee start, wil je waarschijnlijk niets anders meer 😉

 

Natuurlijke baby verzorgingsproducten

Natuurlijke baby verzorgingsproducten

3. Biologische babyverzorgingsproducten van Earth Mama Angel Baby

Ik ben een “eczeem kind” en nog steeds kan ik niet overal tegen. Ik zweer echt bij homeopathische middelen en hoe minder “troep” erin zit hoe beter ik erop reageer. Er is natuurlijk 50% kans dat ons meisje op mij lijkt wat dit betreft en zo niet, dan is een babyhuidje nog steeds erg teer. Er zijn meerdere verzorgingsproducten op de markt die puur natuur beweren te zijn, maar niet alles wat je leest is waar en zelfs ik kon niet tegen bepaalde producten. Na een zoektocht kwam ik bij Earth Mama Angel Baby uit en ik ben fan! Puur natuur en met homeopathische middelen (zoals Calendula) erin verwerkt. Je kan een pakketje winnen met baby-olie, babylotion, baby bottom balm en baby shampoo!

 

Ecologische bijtring + groentenrammelaar

Ecologische bijtring + groentenrammelaar

4. Ecologisch speelgoed van Baby Natura

Het is niet zo dat ons meisje later niet met iets van plastic mag spelen. Ik probeer niet overal in door te slaan (en anders houdt Denny me wel tegen), maar aangezien baby’s hele dagen alles in hun mond stoppen heb ik toch liever iets wat ecologisch is, zonder chemische spullen. Dus heb ik een bijtring gezocht die ecologisch is en wat is nu leuker dan Sophie de Giraf?! Juist ja 🙂 En toen ik op de site aan het neuzen was, vond ik ook de groentenrammelaars erg leuk! Zowel de bijtring, als de wortel groenterammelaar zijn voor jou als je wint! Geen baby meer? dan heb je een mega verantwoord kraamcadeautje 😉

Hydrofiele doeken extra groot

Hydrofiele doeken extra groot

 

5. Hydrofiele luiers van Hydrofieledoeken.nl

Tsja, hier hoef ik niet veel over te zeggen toch? Hydrofiele luiers, wie heeft ze niet?! Deze zijn extra groot en ook nog mooi 🙂 Mooi is ook leuk! Konden natuurlijk niet ontbreken, want teveel heb je ze nooit. Een pak van multidoeken Owl Grey is voor jou als je ze wint!

 

 

Moedermelksieraden

Moedermelksieraden

6. Moedermelksieraden van MOM moedermelksieraden

Last but not least kan je een moedermelk of placenta sieraad winnen. Ik vind het een heel bijzonder cadeau voor een bijzondere tijd. Ik weet ook dat veel mensen het nog “gek” vinden, maar er zijn zoveel opties en zoveel mogelijkheden. Als je wint, mag je zelf kiezen wat je wilt laten maken. Het kan ook een sieraad zijn met bijvoorbeeld een plukje haar. De zilveren sieraden zijn een optie, maar ook bv. een armband met 3 clicks. Je kan zelf kiezen wat je mooi vindt en wat bij jou past. Ik kan in elk geval niet wachten totdat de mijne straks gemaakt kunnen worden!

Veel succes allemaal!


Stap 1 – liken

Hieronder staan alle pagina’s van de deelnemende bedrijven. Zorg dat je ze allemaal liked!


Stap 2 – sharen

Klik nu hieronder op ‘share’ om het bericht te delen. Zorg ervoor dat je de privacy-instelling op ‘Openbaar’ zet. Na het delen kan je het formulier  hieronder invullen, zodat we contact met je op kunnen nemen als je gewonnen hebt en je aanmelding definitief is! Let op: heb je problemen met delen dan ligt dit waarschijnlijk aan de Facebook app. Delen kan wel via een internetbrowser zoals Safari of Chrome. Via de computer lukt het sowieso 🙂

Share

Stap 3 – gegevens invullen

Na het invullen ontvang je een mailtje ter bevestiging. Zo niet dan is er iets mis gegaan.

Wedstrijdvoorwaarden:

  • Het gewonnen product kan niet worden omgewisseld voor een ander product.
  • Gewonnen prijs kan niet ingewisseld worden voor geld.
  • Verzendkosten binnen Nederland worden vergoed, buiten Nederland worden deze in rekening gebracht.
  • Fermont Fotografie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet ontvangen van de prijs, deze verantwoordelijkheid ligt bij de leverancier.
  • De winnaar wordt random gekozen door middel van een geautomatiseerd systeem en het is niet mogelijk om hierover te corresponderen.
  • Prijs kan alleen gewonnen worden wanneer alle facebookpagina’s van de deelnemende bedrijven zijn geliked en de wedstrijd openbaar op Facebook is gedeeld. Zo niet, dan wordt deze deelnemer uitgesloten van deelname.
  • Fermont Fotografie is niet aansprakelijk voor enige schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of samenhangt met (deelname aan) deze actie.

 

Reacties

Reacties