De winactie!

HET IS NIET MOGELIJK MEER OM MEE TE DOEN MET DE WINACTIE.

De vorige winactie was een groot succes. Alle winnaars zijn inmiddels in contact gebracht met de leveranciers en sommigen hebben hun prijs al binnen. Super leuk! Omdat ik zoveel mooie spullen mocht weggeven, heb ik de actie in tweeën gedeeld. Daarom deze week nogmaals kans op 6 mooie producten waar ik fan van ben (en die ik zelf ook heb)!

Meedoen is heel makkelijk: het enige wat je moet doen is de Facebook-pagina’s van de deelnemende bedrijven ‘liken’ en deze pagina onderaan dit bericht openbaar delen op je eigen Facebook-pagina. Je kan elke dag (1x) opnieuw meedoen en hoe vaker je meedoet hoe meer kans (Let op: als je het niet openbaar deelt, kan ik het ook niet zien en telt jouw deelname helaas niet)!

De actie loopt tot en met 18 mei middernacht. Op dinsdag 19 mei worden om 19u ’s avonds de winnaars bekend gemaakt via Facebook en via de blog.

Dit zijn de producten die je kan winnen:
(Let op: 6 producten = 6 winnaars, je hebt geen invloed op welke prijs je wint maar je kan natuurlijk bij het delen altijd een voorkeur aangeven 😉 ).

Boba Draagdoek

1. Draagdoek van Dragen Enzo 

Als grote draagdoekfan kon dit niet ontbreken! Ook al is er nog geen baby, ik heb me al flink kunnen uitleven met mijn nichtje 🙂 Er zijn zoveel mooie doeken in zoveel mooie materialen. Het basisdoek der draagdoeken is een rekbare doek en ik mag er nu één weggeven van Boba. Het is een lekkere zachte en draagkrachtige doek. Hierdoor is ‘t geschikt voor zowel pasgeboren baby’s als dreumesen. Er is zelfs een Organic versie van deze doek, waar ik uiteraard extra fan van ben 🙂 Omdat ik snap dat niet iedereen weet hoe je zo’n doek moet knopen (en het is echt niet moeilijk als je het weet!), krijg je bij deze doek ook nog een draagdoekconsult om te leren knopen op je buik. Je kan kiezen of je dit doet bij Liever Dragen (regio Vlissingen) of bij Liefste Last  (regio Utrecht).

Newborn slaapzak

2. Een newbornslaapzak van Puck a Baby 

Omdat ik straks borstvoeding ga geven en niet elke nacht een paar keer mijn uit bed wil, zal ons kindje de eerste weken (maanden?) bij ons op de kamer in een co-sleeper slapen. Ik wilde graag dat ze in een slaapzakje zou slapen zodat het makkelijk is om haar te verplaatsen van de co-sleeper naar mijn borst en ik haar ook zo weer terug kan leggen. Theoretisch zou dat allemaal in het donker moeten kunnen, omdat ik niet hoef te hannesen met dekentjes. Uiteraard wilde ik wel een goede en veilig slaapzak en zo kwam ik bij Puck a Baby uit! De bag newborn was precies wat ik zocht. Geschikt voor zomer en winter en veilig. Als je er één wint, mag je zelf de kleur uit kiezen (Ik heb een roze;-) )!

Sliderarmband

3. Een sliderarmband van MmePomm 

Ik ben al heel lang fan van de sieraden die MmePomm maakt! Pas geleden heb ik een hele mooie sieraad binnen gekregen met de tekst van mijn logo: Love, Birth, Life in mooie zomerkleuren! Het leuke van de armband is dat je de sliders kan afwisselen (ik heb ook nog roze) en –heel belangrijk- je kan sliders laten maken met (bijvoorbeeld) de namen van je kinderen! Sabine die zwanger is en model stond voor de foto had toevallig zelf ook haar MmePomm slider armband aan met de naam van haar zoon. Ze is nu zwanger van een meisje, dus zodra ze is geboren kan er een slider bij!
Je wint een sliderarmband (kleur naar keuze) met 6 sliders (naar keuze).

 

Borstvoedingshandboek

4. Borstvoeding – Compleet handboek voor ouders (van La Leche League) 

Toen ik op Facebook vroeg wat onmisbaar was in de kraamtijd, werd dit boek meerdere keren genoemd. Inmiddels heb ik het in huis en het staat inderdaad bomvol informatie over borstvoeding. Alles wat je wilt weten, kan je hierin terugvinden. Onmisbaar als je borstvoeding wilt geven. Daarnaast is La Leche League sowieso een organisatie waar je kan aankloppen voor al je borstvoedingsvragen!

Cowboysbag Diaperbag

5. Cowboysbag de diaper bag van the Little Green Bag 

Inmiddels weten jullie dat ik graag van koopjes houd en niet overal geld voor over heb. Dit is een ander verhaal met de luiertas 😀 De eerste keer dat ik de cowboysbag luiertas zag, was bij een klant en ik was meteen verkocht. ZO MOOI! Onder het motto: ‘het oog wil ook wat’, wist ik: deze tas wil ik ook. Behalve dat die mooi is en praktisch is hij ook nog perfect voor de man. Denny kan op deze manier hartstikke hip over straat! Zelf hebben we gekozen voor Cognac, maar je mag een kleur kiezen naar wens!

Biologische zonnebrand

6. Biologische zonnebrand van Little Shop Around the Corner

Met de zomer in het vooruitzicht wil je wel dat je kleintje zo goed mogelijk beschermd is tegen de zon. Uiteraard zorg je voor zoveel mogelijk schaduw, maar ook in de schaduw kunnen ze verbranden. Ik wilde graag een zonnebrand met zo min mogelijk troep en zo kwam ik bij Little Shop Around the Corner terecht waar ze Lovea Zonnebrand verkopen. Je kan kiezen tussen factor 30 of factor 50.

Veel succes allemaal!

 

 


Stap 1 – liken

Hieronder staan alle pagina’s van de deelnemende bedrijven. Zorg dat je ze allemaal liked!


Stap 2 – sharen

Klik nu hieronder op ‘share’ om het bericht te delen. Zorg ervoor dat je de privacy-instelling op ‘Openbaar’ zet. Na het delen kan je het formulier  hieronder invullen, zodat we contact met je op kunnen nemen als je gewonnen hebt en je aanmelding definitief is! Let op: heb je problemen met delen dan ligt dit waarschijnlijk aan de Facebook app. Delen kan wel via een internetbrowser zoals Safari of Chrome. Via de computer lukt het sowieso 🙂

Share

 

Stap 3 – gegevens invullen

Na het invullen ontvang je een mailtje ter bevestiging. Zo niet dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan. Je mag me altijd even een berichtje sturen en dan check ik of je aanmelding er tussen staat.

Wedstrijdvoorwaarden:

  • Het gewonnen product kan niet worden omgewisseld voor een ander product.
  • Gewonnen prijs kan niet ingewisseld worden voor geld.
  • Verzendkosten binnen Nederland worden vergoed, buiten Nederland worden deze in rekening gebracht.
  • Fermont Fotografie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet ontvangen van de prijs, deze verantwoordelijkheid ligt bij de leverancier.
  • De winnaar wordt random gekozen door middel van een geautomatiseerd systeem en het is niet mogelijk om hierover te corresponderen.
  • Prijs kan alleen gewonnen worden wanneer alle facebookpagina’s van de deelnemende bedrijven zijn geliked en de wedstrijd openbaar op Facebook is gedeeld. Zo niet, dan wordt deze deelnemer uitgesloten van deelname.
  • Fermont Fotografie is niet aansprakelijk voor enige schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of samenhangt met (deelname aan) deze actie.

 

Reacties

Reacties