Tante 

Daarna proberen we de 10-dagen-regel. Ken je die? Vanaf de laatste dag van je menstruatie ga je 10 dagen lang, om de dag met elkaar naar bed. Ik ken genoeg vrouwen die daar zwanger van zijn geraakt. Ik weet alleen dat Denny en ik op dag 10 elkaar aankeken en dachten: moeten we nu weeeer al?!?

Van de zomer vertelde mijn broertje, Floran, dat hij aanstaande winter via een foto –die ik moet maken- tegen zijn vriendin gaat zeggen dat hij ook graag een baby zou willen. Zo leuk dat hij haar zo wil verrassen! Ik kan niet echt goed voor me houden dat wij zelf ook bezig zijn, maar wil het eigenlijk niet zeggen. Ik zeg daarom dat ik hoop dat ik “win” voordat hij Sarina gaat verrassen. Hij snapt uiteraard wat ik bedoel.

Een paar dagen voordat ik ongesteld moet worden –en dat ik dat ga worden, lijkt vrijwel zeker want alle signalen wijzen daarop-, heb ik 4 gemiste oproepen van Floran, 4! Ik schrik me rot en ik denk meteen dat er wat met mijn vader is. Ik had een fotoshoot op het strand en mijn telefoon niet gehoord. Ik bel meteen terug en ik hoor hem zeggen: “Ik heb gewonnen”. Ik weet meteen wat hij bedoelt, maar HOE KAN DAT?! Sarina is nog aan de pil! Wat blijkt, ze is door de pil zwanger geraakt! Hij is door het dolle heen! Ik ben natuurlijk harstikke blij voor hem en ook voor mezelf want voor het eerst van mijn leven word ik tante!! Wiehoeeeeeeeee! Wel frusterend, voor mij, dat ze gewoon zo snel en dan ook nog door de pil heen, zwanger zijn, maar goed, het feit dat ik tante word maakt me helemaal blij!

Een paar dagen later ben ik weer ongesteld…

Maar ik word tante!!!!

Reacties

Reacties