Het dossier

Het dossier is binnen, een week voordat we de afspraak hebben! Joepie! Ik maak het open en lees alles wat erin staat en dan zie ik de uitslagen van het zaadonderzoek staan. Ik kan niet geloven wat ik daar zie: “beweeglijkheid 2%”.

het dossier sitefoto

2%!?!?!

Dat is toch helemaal niets…..?!

Als je elke maand maar 20% kans hebt op een zwangerschap, wat is dan de kans met 2% zaadjes die het doen omdat ze door de antistoffen geen meter vooruit komen?! Ik ben met stomheid geslagen!

Ik bel meteen Denny op en ben kwaad. Niet op hem, maar op de situatie! Omdat ik zo boos op bel, krijgen we in eerste instantie ruzie en dan moet ik weer huilen 🙁 . Hoe kunnen ze nu zeggen dat we een kans hebben op een natuurlijke zwangerschap met deze cijfers? Denny begrijpt er ook niets van. We nemen het eerste gesprek nog eens door. Die dokter zei toch echt dat we een (natuurlijke) kans hadden, wel iets kleiner dan normaal, maar er was een kans. Nu denk ik: “iets kleiner?!?! Nihil zal je bedoelen!”.

Ik ben er echt verdrietig van en boos! Zo boos… En Denny ook. Toch besluiten we om eerst maar even af te wachten wat ze in Bergen op Zoom zeggen… We zijn uiteindelijk geen dokter. Misschien begrijpen we het verkeerd..?

Reacties

Reacties