Mexico

Ik ben zo blij dat we gewoon vakanties hebben geboekt zonder te denken “misschien ben ik dan wel zwanger”, dan zaten we hier waarschijnlijk niet. We hebben afgesproken om het tijdens de vakantie even los te laten en het zo min mogelijk (of eigenlijk liever: niet) erover te hebben.

We zijn 10 dagen weg en hebben een auto gehuurd om zelf een rondreis(je) te maken. We slapen elke avond ergens anders en bepalen de dag zelf waar we die avond willen slapen. We starten bij het strand in een super leuk guesthouse met uitzicht op het strand. 2 minuten lopen en we liggen erop. De eerste dag is dat dan ook wat we doen, een lekkere relax-dag!

Bij terugkomst van het strand belanden we SPONTAAN met elkaar in bed. Ik was vergeten hoe dat was en Denny ook… Tot die conclusie komen we erna. Wat erg… Maar wat fijn dat het wel nog kan en dat we nu gewoon lekker even kunnen genieten. Dat is wat we doen, de HELE vakantie lang!

We zien van alles, doen van alles, relaxen, maken mooie foto’s, genieten van elkaar, van het eten en van het feit dat we even niet over baby’s hoeven na te denken.

Het lijkt erop dat we het even loslaten… En het is natuurlijk ook wel heel makkelijk rondreizen zo zonder baby 😉

Bij thuiskomst denk ik alleen wel, nu we het hebben losgelaten, ben ik misschien wel zwanger..? (maar dan valt het zeker niet onder ‘loslaten’?).

Kinderwens

Reacties

Reacties