Een goede embryo?

De bevruchting vindt plaats op dezelfde dag als de punctie. Althans, dan gaan ze in het laboratorium het zaadje bij het eitje doen. Of er dan een bevruchting plaatsvindt, is de vraag en of het goed gaat delen is ook de vraag. Omdat dit allemaal gebeurt binnen mijn eigen cyclus wordt het embryo zo snel mogelijk teruggeplaatst, namelijk overmorgen al.

D.w.z.… als het goed is verlopen. We worden daarover donderdag tussen 9u en 10u gebeld. Wanneer dat goed verloopt, dan krijgen we meteen de tijd van de terugplaatsing te horen. Als er geen bevruchting is, dan houdt het op voor deze maand.

Die (donderdag)ochtend word ik helemaal gek! Vanaf 9u kan ik nergens anders meer aan denken. Je zou denken dat ze allereerst de mensen bellen bij wie wel een terugplaatsing zal zijn, toch? De telefoon gaat maar niet, 5 over 9, 10 over 9, kwart over 9. Aaaaaah! Hoe langer het duurt hoe meer ik denk: het zal wel fout zijn gegaan zijn 🙁 Het was ook te mooi om waar te zijn dat alles in 1x zou lukken.

Oooh bel nou! Het is bijna half 10. Ik houd het echt niet meer en ga in de keuken op de grond zitten en probeer mijn yoga-ademhaling. Ik maak mezelf anders helemaal gek. Ik ben net een beetje rustig en dan gaat mijn telefoon…

Ik durf bijna niet op te nemen, please please please laat het goed nieuws zijn!

Reacties

Reacties