Nog 1 dag..

Van het hele traject tot nu toe, vond ik dit de ergste weken. Alles wat je voelt en dan ook echt alles leg je op een weegschaal! De buikpijn is na 3 dagen weggegaan, maar ja, als er niets meer in mijn buik zit, is dat wel logisch. Verder af en toe steken in mijn buik die ik niet echt kan plaatsen. Ik heb een paar keer op het punt gestaan om te testen, maar dat mocht niet van Denny en ik weet inmiddels ook dat Pregnyl (het hormoon wat ik nog 3x moest spuiten deze week) voor een vals positieve test kan zorgen en dat wil ik al helemaal niet!

Elk wc-bezoek hang ik zo ongeveer op m’n kop om te kijken of ik niet ongesteld ben geworden, maar tot nu toe nog niets. Afgelopen nacht heb ik echt vreselijk geslapen, veel wakker en erg zenuwachtig. Morgen is het eindelijk zover en mogen we testen. Omdat ik nog niet ongesteld ben geworden, heb ik een sprankeltje hoop gekregen, maar dat kan natuurlijk ook door de Pregnyl komen. Ik heb een heel klein beetje zere borsten, maar dat heb ik ook altijd als ik ongesteld moet worden, dus ja, daar kan ik niets mee. Denny zegt alleen maar: “wacht de test nu gewoon af”, meer kunnen we niet doen. Hij heeft gelijk, maar hij voelt niet wat ik voel.

’s Avonds zet ik alles klaar voor morgen, “de grote dag”. Ik pak een potje om in te plassen en haal een zwangerschapstest tevoorschijn –die ik gratis bij mijn ovulatietesten heb gekregen- en dan opeens zie ik houdbaarheidsdatum op de test: 12.05.2014 Oh neeeeeee! Kunnen die dingen over de datum gaan? Ik heb geen andere en het is nu te laat om nog ergens anders een test te halen. Zou de uitslag dan wel kloppen morgen?

Nu ben ik nog nerveuzer 🙁

66website

Reacties

Reacties