De winnaars van de tweede Facebook-actie

84 website

Er werd weer massaal gereageerd, super gaaf! Jullie waren het net zoals ik erover eens dat het mooie producten zijn om in huis te hebben. Zoveel mooie reacties ook gekregen dat ik blij ben dat ik niet persoonlijk hoefde te kiezen wie er gewonnen heeft. Als het aan mij lag kregen jullie allemaal jullie favoriete product thuis 😉 Maar goed, dat kan niet….

Hoe zijn de winnaars gekozen?
De winnaars zijn random gekozen. Elke inzending kreeg een nummer toegewezen via een programma online. Uit alle inzendingen/nummers zijn er 6 nummers via random.org gegenereerd. Vervolgens is er gecontroleerd of alle pagina’s zijn geliked en het of bericht openbaar gedeeld is op Facebook (voorwaarde van deze actie). En dat levert het volgende resultaat op:

 De winnaars

  1. Susan Noëlle – Draagdoek van Dragen & Zo + consult bij Liefste Last of Liever Dragen
  2. Machteld Schot – Newbornslaapzak  van Puck a Baby
  3. Justine Maljaars – Slider armband van MmePomm
  4. Jitske van Meurs-de Witte – Borstvoedingshandboek van La Leche League
  5. Esther van Gend – Cowboysbag the Diaper bag van The little green bag
  6. Christianne Grootjans – Biologische zonnebrand van  The litte shop around the corner

ALLEMAAL VAN HARTE GEFELICITEERD!!!
Kunnen jullie mij jullie adresgegevens mailen naar: marry@fermontfotografie.nl Jullie gegevens geef ik dan door aan de leveranciers zodat jullie binnenkort jullie prijs in huis hebben!

 

Marry Fermont

Ps. Als ik voor vrijdag geen mail heb ontvangen, zal ik jullie zelf nog een keer persoonlijk mailen. Indien er dan binnen een week geen reactie is, zal er een nieuwe winnaar getrokken worden.

Reacties

Reacties