GEboortefotografie Zeeland

Veronique en Arno hebben gekozen voor een Vers-van-de-Pers reportage. Dit betekent dat ik start met fotograferen in het eerste uur nadat de baby is geboren. De bevalling van Sjoerd (hun oudste kindje) was erg snel gegaan, dus de verwachting was dat dat weer zou gebeuren.

Op 19 november word ik om 5.35u gebeld, het is Arno. Hij klinkt een beetje verbaasd (kan geen beter woord verzinnen) en zegt: “Veronique heeft 9cm ontsluiting”. Nog erg slaperig en op de automatisch piloot vraag ik of ze al mag persen. Die vraag is eigenlijk overbodig, want 9cm bij een tweede kindje betekent gewoon rijden! 🙂 Hij antwoordt in elk geval dat dat nog niet het geval is. We hangen op en ik ga uit bed. Ik zie op mijn telefoon dat Veronique me al eerder geappt heeft en als ik naar de tijd kijk val ik stijl achterover. Er staat om 5.15u: “Goedemorgen, volgens mij is het begonnen, de verloskundige komt eraan”. En 20 minuten later belt Arno me dat ze 9cm heeft!

Om 6.15u kom ik aan. Marit is om 6.07u geboren, een super snelle bevalling en de verloskundige had net genoeg tijd om alles klaar te leggen.

Ik leg de eerste uren van haar leven vast, die thuis toch altijd extra intiem zijn ♥

 

Geboortefotografie geboortefotograaf Geboortereportage Foto's van de geboorte Birth photography Birth photographyGeboortefotografie zeeland Geboortereportage zeeland Geboortefotograaf zeeland Bevallingsfotografie Newbornfotografie Geboortefoto

Reacties

Reacties