Serieus proberen

We stappen met gemengde gevoelens het ziekenhuis uit. We hebben afgesproken dat we het eerst zelf nog gaan proberen en als het niet lukt nemen we in september weer opnieuw contact op. We hebben alle informatie van IUI meegekregen zodat we meteen kunnen starten als we dat straks willen en niet weer allerlei tijd kwijt zijn. Ik krijg daarom nog een onderzoek of ik wel een eisprong heb en of mijn baarmoeder er goed uit ziet. Als dat allemaal goed is mogen we beginnen wanneer we willen.

We bespreken het hele gesprek met de dokter in de auto op weg terug naar huis. Denny was inderdaad bloednerveus en is ook erg opgelucht dat het zaad in elk geval wat doet 🙂 Ik heb niet goed begrepen wat onze kans nu is en Denny ook niet, maar als we in aanmerking komen voor IUI wil ik het zeker nog wel even zelf proberen. Denny zijn zaad is niet optimaal maar ook niet slecht zei de dokter. Je krijgt eerst 6 IUI pogingen voordat je door wordt verwezen naar IVF en als het zaad goed genoeg is voor IUI dan kunnen we het zeker ook zelf proberen!

Tegen de tijd dat we in Middelburg zijn, zien we het helemaal zitten. We gaan dan wel de komende maanden het serieus proberen. Anders heeft het weinig zin..

Mijn cyclussen zijn meestal niet zo lang, tussen de 25 en 27 dagen, dus dan hebben we nog ongeveer 3x voor we met IUI kunnen starten.

Dat wordt dus even ons best doen :p

Reacties

Reacties