Nog bozer

Ze bevestigt wat ik al denk: “ik denk dat je eisprong al geweest is”. Jaaaa, dat ZEI ik toch?! En nu dan? “Tsja, gewoon de volgende keer maar weer gewoon met ovulatietesten aan de gang, maar dan wel die van hier.” Dat kan ze toch niet menen?

Ik vraag het ook: “Je denkt dat de ovulatietesten van hier een andere uitslag geven?”. Ik weet eigenlijk niet eens precies meer wat ze zegt, maar daar komt het wel op neer. Ik ben nog steeds furieus, dus zeg: “O.k. prima, ik ga ze nu kopen en zal nu een test daarvan doen en dan kijken we naar de uitslag!”. Ze stemt in dat dat goed is, maar zegt dat ze nu echt weg moet.

Samen met mijn vriendin vlieg ik naar beneden, ik ben nog steeds zo boos! Alles wat maar mis kan gaan, gaat mis en je denkt toch niet dat zo’n test van hier een andere uitslag geeft?! Als ik de testen gekocht heb, ga ik naar de wc, doe de test en jawel hoor: een dikke vette streep! Volgens die ovulatietest is mijn eisprong dus nog niet geweest. Ik stuif weer naar boven en druk de test onder de neus van de receptioniste en vraag of ze de dokter wil bellen.

ovulatietest ziekenhuis

Weet je wat ze zegt? “Oh ben je zwanger?”.
Nee werkelijk?! Se-ri-eus?!
Wat voor mensen werken hier eigenlijk?

“Nee, ik ben niet zwanger, dit is een OVULATIETEST, JULLIE ovulatietest nog wel”. Kan je alsjeblieft gewoon de dokter bellen? Dat doet ze, maar ik krijg te horen dat “de dokter” geen tijd heeft om hier naar toe te komen… Ik krijg haar wel even aan de telefoon.

Weet je dat ik gewoon niet eens meer weet wat ze precies zei… Ik weet alleen dat het in mijn oren een hoop bla bla bla was en dat het nog steeds op hetzelfde neer komt: de volgende keer moet ik gewoon weer alles hetzelfde doen.

Niet te geloven.

Ik ga verslagen naar huis. Ik geloof niet dat daar een ander woord voor is.
Wat een des-illusie.

Reacties

Reacties