De eerste prik

We zijn nog een keer terug geweest voor een echo en mijn follikel lag goed op schema. Goed zo. Ben trots op mijn follikel 🙂 We hebben ook de hormonenspuit meegekregen die ik op zaterdagavond om 22u moet zetten, 40 uur daarna zou dan je eisprong moeten zijn en vlak daarvoor vindt de inseminatie plaats. Op school (toen ik verloskunde studeerde) heb ik leren prikken, maar wel bij anderen. Ik weet niet of ik dat bij mezelf kan.

Ik vraag Denny om het te doen, op die manier doen we het toch een beetje samen. We maken de hele spuit klaar en ik geef hem aan Denny. Op dat moment zie ik hoeveel zijn hand trilt en opeens bedenk ik me 🙂 Misschien is het toch handiger dat ik het zelf doe, ik heb een stuk meer ervaring ermee. Hij zit er zo in, piece of cake. …Denny opgelucht en ik stiekem ook haha.

Nu moeten we overmorgen in de ochtend naar Bergen op Zoom. Denny gaat eerst om zijn zaad in te leveren. Hij moet dat daar nog produceren aangezien het in medium moet worden opgevangen (dat “in medium” zit er nu goed ingestampt!). Hij gaat daarna door naar zijn werk –wat in Den Bosch is- en ik moet dan een paar uur later er naar toe voor de inseminatie. Als het zaad niet goed genoeg is, dan word ik gebeld. Door de afstand Middelburg – Bergen op Zoom kan het wel zo zijn dat ik al in de auto zit en om kan draaien…

Poe spannend weer!

De prik zit in elk geval. Nu wachten tot en met maandagochtend.

Reacties

Reacties