Spullen die heel handig/leuk zijn als je een baby krijgt?

Ik zal het maar direct zeggen: Denny en ik zijn nogal nuchter. Wij vinden bijna alles onzin haha. Gelukkig zitten we daarmee op 1 lijn. Behalve dan met de babyfoon, want Denny wilde zo’n ding met een camera wat ik zelf echt onzin vind, ook al snap ik wat er handig aan is. Maar je moet je man ook zijn speeltje gunnen toch? We hebben dus zo’n babyfoon-video-ding nu 😉

Maar goed, er zijn dingen die ik wel belangrijk vind en ik vind het ook altijd weer leuk om te zien wat er allemaal bij is gekomen op “baby-gebied”. In 2011 ging ik voor het eerst naar de 9-maandenbeurs. Ik was er nog nooit geweest en het was het jaar dat ik met mijn bedrijf ging beginnen. Ik was erg nieuwsgierig wat er allemaal zou zijn, dus ging ik er met Denny naar toe. Vrijwillig van zijn kant… wisten wij veel 😀 Wat een massa, wat een spullen!! Dat was 1x en nooit meer haha (dacht ik). Het jaar erna stond ik op de 9-maandenbeurs, net zoals in 2013 en 2014. De eerste keer dat ik trouwens met de metro in de RAI aankwam, wist ik NIET WAT IK ZAG! Al die kakelende vrouwen met hun karretjes op wieltjes. Het leek wel een andere wereld…

Anyway, dit jaar ben ik op zondagmiddag gegaan, samen met een vriendinnetje. Op zondagmiddag is het rustig. Iedereen die er ‘s ochtends is, is al compleet uitgeteld en je hebt alle ruimte en de tijd om te kijken. Op die manier is het nog enigszins “leuk”.

Er is weer een aantal producten waar ik me dit jaar smakelijk om heb vermaakt:

De speen met gaatjes waarbij je kind zo z’n eten naar binnen ‘zuigt’
Echt waar, het bestaat! Super handig volgens die meneer. Het ziet eruit als een speen, maar dan iets groter met gaatjes. Je stopt er gepureerd voedsel in, stopt de speen in de mond van je baby en dan hoeft ie alleen nog maar te zuigen… Really?

De automatische wipstoel die zo’n beetje alles kan
Het lijkt op een soort wipstoel, maar dan op een pilaar en alles kan ie automatisch: wippen, wiegen, zwaaien, noem maar op. Hij kan ook allerlei geluidjes maken, zo kan die een stofzuiger nadoen, of net doen of je in een auto zit met geluid en trillingen erbij. Je zet je baby erin en hoeft er niet meer naar om te kijken. Oh en je kan hem ook nog bedienen met je smart-phone. En dat voor maar 255 euro. Dus.

De automatische kinderwagen
Dit jaar is er ook een kinderwagen op de markt met een boordcomputer. Een boordcomputer? Ja hoor, echt waar. Je kan zien hoeveel km je hebt gelopen met je kinderwagen, hoe warm het is in de kinderwagen en vast nog veel meer, maar ik was al afgehaakt. Er zit ook een knop op, als je daar op drukt dan klapt je kinderwagen in 1x automatisch in elkaar. Weet alleen niet wat er dan gebeurt als je je baby vergeet eruit te halen….

Goed, nu even serieus. Er is een aantal producten waar ik zelf wel fan van ben en die ik zelf graag wil aanschaffen voor mijn baby (of al aangeschaft heb). Omdat de blogs zo goed gelezen worden ben ik bezig om een geweldig grote winactie op te zetten waarbij je een paar van “mijn” favoriete en leuke producten kan winnen!

Wasbare luiers, biologische baby verzorgingsproducten en moedermelk sieraden staan al in het weggeef-lijstje, maar nu hoor ik graag van jullie: wat vind jij dat echt een aanvulling is op de baby-uitzet en wat zou super gaaf zijn om weg te geven? Iets anders dan de standaarddingen zoals een kinderwagen, babybadjes etc. Iets bijzonders, iets mega handigs of gewoon iets wat super leuk is?

Let me know en wie weet kan het meedoen in de geweldige winactie binnenkort!

PS. Ik ben nog erg mijn best aan het doen voor een draagdoek en een co-sleeper, maar sommige producten lukken niet helaas.

Reacties

Reacties