Ons geboortekaartje

Tijdens mijn zwangerschap schreef ik al een blog over de keuze van ons geboortekaartje en waarom bij Hippe-Geboortekaartjes. De steekwoorden waren: simpel, met foto en enkelzijdig (niet dubbelgevouwen bedoel ik dan). Kaartjes zijn heel erg persoonlijk, maar dit kaartje past perfect bij ons.

Tadaaaaa:

geboortekaartje

Bij Hippe-Geboortekaartjes kun je ook van je geboortekaartjes een canvas laten maken. Een geweldig aandenken voor later! Als je nu geboortekaartjes bij hen bestelt, dan krijg je een canvas van jouw geboortekaartje er gratis bij! Gebruik in de “orderreferentie” de code: FermontHG en dan nemen ze van Hippe-Geboortekaartjes contact met je op. Het is namelijk een handmatig proces. (Actievoorwaarden vind je hier).

We hebben getwijfeld over kraambezoek of een kraamfeest en uiteindelijk –naar aanleiding van de blog hierover- gekozen voor het laatste. Omdat veel mensen zeiden dat het nadeel van een kraamfeest was dat je alleen maar je cadeau kan droppen en de baby eigenlijk amper ziet, hadden we gekozen voor verschillende tijdsblokken, zodat we voor velen tijd zouden hebben. Op het kaartje staat een link naar mijn site en daar konden mensen zich vervolgens inschrijven. (https://fermontfotografie.nlliv)

Er waren een vriendinnetje van mij met haar dochter deze dag aanwezig die ervoor zorgden dat iedereen van taart en drinken werd voorzien en dat liep echt super. Het was een hele geslaagde –warme- dag. Liv was erg onder de indruk van alles, maar is super verwend!

2015-08-04_000199 kraamfeest

Wat ons betreft: een geslaagd kaartje!! Snelle en vriendelijke service en een super kraamfeest!

Hoe zag het geboortekaartje van jouw kindje eruit?

 

Reacties

Reacties