Kleine Maxwell vers van de pers | Geboortefotografie Vlissingen

Geboortefotografie Vlissingen

Ik had voor het eerst contact met Tamara in 2011 en zij vroeg me toen of ik ook net ná de bevalling wilde komen. Uiteraard was dat mogelijk als dat hun wens was, zo werd het idee van een “Vers-van-de-Pers-reportage” geboren. Op deze manier fotografeerde ik Lennox, hun oudste zoontje, toen hij net geboren werd en toen ze zwanger was van de tweede nam ze opnieuw contact met op!

Lennox was twee weken over tijd en de verwachting was dat dat met deze zwangerschap ook weer zou gebeuren. Inderdaad ging ze over tijd, maar niet lang, want drie dagen na de uitgerekende datum begonnen de weeën.  En net zoals de bevalling van Lennox, ging ook deze bevalling weer vlot.

Ik sta al op de gang wanneer Tamara aan het persen is (oh wat is dat moeilijk om dan op de gang te staan!). Met m’n oor tegen de deur gedrukt wacht ik tot ik een baby hoor huilen. (Het moet een gek gezicht zijn geweest, iemand die met twee enorme camera’s compleet tegen de deur staat aangedrukt).
1x tuimel ik ook nog bijna naar binnen wanneer de verloskundige komt kijken of ik er al ben haha.

Wanneer ik de baby hoor huilen en naar binnen ga, heb ik een déjà vu. Het is dat Lennox in Goes is geboren en dat we nu in Vlissingen zijn, maar voor de rest is alles hetzelfde. Adhemar, de papa, met een grote grijns op zijn gezicht, een blije, opgeluchte mama en een baby die zo ontzettend veel op zijn broer lijkt. Vol trots vertellen ze me dat hij Maxwell heet. ♥

Ik fotografeer de eerste momenten, het knippen van de navelstreng (ze voelen eerst nog hoe de navelstreng eigenlijk aanvoelt, want daar hebben ze de eerste keer niet aan gedacht), de eerste borstvoeding (Maxwell begrijpt meteen hoe het moet!), de controles en ook de eerste keer dat Lennox zijn broertje ziet (Tamara gaat zelf haar familie op de gang halen!), die hij “Mekkel-baby” noemt. Terwijl hij later op de grond zit te kleuren, bewondert de hele familie de nieuwe aanwinst.

Er wordt een flesje champagne gebracht om het te vieren.
Proost op jullie prachtige baby Tamara en Adhemar! Geniet ervan!

Fotograaf bij de geboorte Navelstreng knippen Geboortefoto's Geboortehuis Vlissingen Fotoreportage Geboorte Geboortefotografie Vlissingen Geboortefotografie Geboortereportage Vlissingen Geboortereportage Foto's pasgeboren baby Fotograaf Vlissingen geboortefotograaf geboortefotograaf Vlissingen

En kijk hoe ze op elkaar lijken die 2 broers.
Links Lennox en rechts Maxwell. Lennox was alleen iets verkreukelder :-D.

Schatjes! ♥

Loopreflex

Reacties

Reacties